Στην πόλη ή την παραλία; Οι πιο εύκολοι τρόποι να μετατρέψεις το παρεό σου σε sarong skirt

Ναταλία Κατσακιώρη
Στην πόλη ή την παραλία; Οι πιο εύκολοι τρόποι να μετατρέψεις το παρεό σου σε sarong skirt

Τα πιο πετυχημένα styling tricks που θα σε βοηθήσουν να προσθέσεις άλλο ένα item στη ντουλάπα σου.

Εσύ τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο; Θα μείνεις στην πόλη ή θα βουτήξεις σε κάποια κοντινή παραλία; Ότι και αν κάνεις εμείς βρήκαμε για σένα το πιο εύκολο και δροσερό outfit που μπορείς να φορέσεις και στις δύο περιπτώσεις. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα κομμάτι που ανήκει ξεκάθαρα στην πλευρά των beach wears, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνιση του και στους δρόμους της πόλης. Μιλάμε φυσικά για την sarong skirt, δηλαδή την φούστα που θυμίζει παρεό.

Πολλές από εμάς έχουν ήδη βάλει στη ντουλάπα τους τουλάχιστον μία τέτοια φούστα σε basic παλέτα, με το λευκό και το μαύρο να πρωταγωνιστούν, αλλά και τα prints να έχουν την τιμητική τους σε μία exotic style φούστα. Έχεις, όμως, σκεφτεί ποτέ, ότι στην πραγματικότητα μπορεί να μην χρειάζεσαι να βγεις για shopping, προκειμένου να βρεις την ιδανική sarong skirt για τα σύνολα σου; Αν όχι, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις μία βόλτα στην τσάντα της παραλίας σου, για να φέρεις το αγαπημένο σου παρεό.

Pitti-m-str-S23-0106.jpg

Τα παρεό ήταν το απόλυτο κόλλημα των 90s και 00s στα beachwears, με τα mini και maxi παρεό να έχουν κατακλύσει τις παραλίες. Η πιο συνηθισμένη μορφή τους τότε, ήταν τα μονόχρωμα ημιδιάφανα υφάσματα που ήταν κατάλληλα μόνο για την παραλία και τα μαγιό μας. Με το πέρασμα, όμως, των σεζόν είδαμε τα παρεό να γίνονται μεγαλύτερα και να κατασκευάζονται κυρίως από all over printed βαμβακερά υφάσματα, παίρνοντας έτσι θέση και στην after beach έξοδο μας για φαγητό ή ποτό, αντικαθιστώντας τις φούστες και τα παντελόνια μας.

Maxwell-S22-019.jpg

Brandon Maxwell SS22

Filippo Fior/IMAXTREE.COM

Έτσι, οι sarong skirts ήδη από το 2018 και 2019 μπήκαν στα shows των Chanel και Oscar De La Renta αντίστοιχα, φέρνοντας το beach wave στην πόλη. Οι φούστες-παρεό έγιναν οι νέες αγαπημένες μας φούστες, που ταιριάζουν ιδανικά με ανάλαφρα πουκάμισα, cropped tops και σανδάλια ή ακόμη και platformed ψηλοτάκουνα πέδιλα, για όσες αγαπούν το edginess.

Nanushka-PO-S22-045.jpg

Nanushka SS22

Courtesy of Press Office

Εμείς βρήκαμε τους πιο εύκολους, stylish και δημιουργικούς τρόπους να μετατρέψεις το παρεό σου σε sarong skirt. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις όλους τους τρόπους που μπορείς να δέσεις το παρεό σου γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να φέρεις το vibe της παραλίας και στα looks που θα δημιουργήσεις στην πόλη.

Δείτε όλους τους τρόπους στο παρακάτω βίντεο: