H Elizabeth Hurley έκλεισε τα 57 και έκανε ένα tribute στα θρυλικά Versace looks που φόρεσε στα 90s

Ναταλία Κατσακιώρη
H Elizabeth Hurley έκλεισε τα 57 και έκανε ένα tribute στα θρυλικά Versace looks που φόρεσε στα 90s

Όταν κάποια φορέματα δεν είναι απλώς ρούχα, αλλά κομμάτι από την ιστορία της μόδας.

Υπάρχουν ορισμένα φορέματα, που έχουν περάσει στο πάνθεον της παγκόσμιας μόδας, ως δημιουργίες που έφεραν κάτι το διαφορετικό, νέο και απόλυτα ξεχωριστό στο προσκήνιο. Το μαύρο Givenchy gown του «Breakfast at Tiffany's», το naked slip dress της Kate Moss και το μαύρο Versace gown με τις χρυσές παραμάνες, που φόρεσε η Elizabeth Hurley πίσω στο μακρινό 1994.

Και αν αναρωτιέσαι αν ένα και μόνο φόρεμα μπορεί να σε κάνε διάσημη, η απάντηση είναι ότι μπορεί φυσικά! Αν κρίνουμε από τη δόξα που πήρε αυτό το εξαιρετικό κομμάτι δια χειρός Gianni Versace, με τα sexy cut outs και τις χρυσές παραμάνες που έκλειναν το μεγάλο σκίσιμο στα πόδια και το μπούστο της Liz, μία και μόνο εμφάνιση είναι αρκετή, για να σε θυμάται για πάντα ο κόσμος της μόδας. Το συγκεκριμένο pin dress έχει ακόμη και δική του σελίδα στο Wikipedia.

Πρεμιέρα του "Four Weddings And A Funeral", 1994, (Dave Benett/Hulton Archive/Getty Images)

90s Versace masterpieces!

Πριν λίγες μέρες η Liz έκλεισε τα 57 της και θέλησε να κάνει η ίδια ένα tribute στις iconic εμφανίσεις που μας έχει χαρίσει κατά καιρούς με φορέματα του οίκου Versace. Η καλή της φίλη Donatella Versace δημιούργησε το birthday look της Hurley, συνδυάζοντας όχι μία, αλλά δύο θρυλικά gowns από το κόκκινο χαλί των 90s.

To πρώτο ήταν φυσικά το μαύρο pin dress και το δεύτερο ήταν ένα maxi, sparkly φόρεμα που επέλεξε η Elizabeth Hurley το 1999 για τα CFDA Awards, με στενό μπούστο και αποκαλυπτικό σκίσιμο. Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός είχε φορέσει και ασορτί pastel sparkly γόβες στη ίδια ροζ-lilac απόχρωση με το φόρεμα.

18th Annual CFDA Awards

18th Annual CFDA Awards (Photo by Jim Spellman/WireImage)

Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό με την Elizabeth Hurley να ποζάρει μαζί με τον γιο της Demian, στα 57 της πιο sexy και λαμπερή από ποτέ, με το new age iconic Versace φόρεμα της σε μεταλλικό ροζ χρώμα, με χρυσές παραμάνες και cut outs που κόβουν την ανάσα! Για μερικές γυναίκες το στυλ και η θηλυκότητα δεν έχουν ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CetyKbMovqC