Crochet: Η νούμερο ένα τάση της σεζόν πάει παραλία και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι το απόλυτο inspo

Ναταλία Κατσακιώρη
Crochet: Η νούμερο ένα τάση της σεζόν πάει παραλία και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι το απόλυτο inspo

Το πιο καλοκαιρινό πλεκτό θα δώσει retro style και στο φετινό look παραλίας.

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι το crochet αναδείχθηκε σε κυρίαρχη τάση, φέρνοντας μία old granny νότα στα new age σύνολα μας. Μιλάμε φυσικά για το χαρακτηριστικό αυτό ελαφρύ πλεκτό, με τα περίεργα χρώματα και την perforrated όψη, που φορέσαμε πέρυσι και θα συνεχίσει να δίνει μία fun νότα στα summer looks μας.

Παρότι πλεκτό, είναι στην πραγματικότητα πάρα πολύ δροσερό και απόλυτα καλοκαιρινό με τα χρώματα και τα σχέδια του να δίνουν ένα bohemian τόνο σε κάθε εμφάνιση. Εκτός, όμως, από τους δρόμους της πόλης και τα βραδινά μας σύνολα στο νησί, τα crochets φαίνεται να μπήκαν φέτος και στην παραλία, συμπληρώνοντας ιδανικά τα beach looks.

Τα μαγιό με πλεκτές χειροποίητες λεπτομέρειες είναι ότι πιο ενημερωμένο μπορείς να φορέσεις φέτος για τις βουτιές σου στη θάλασσα, αφού όλα σχεδόν τα αγαπημένα μας brands έχουν εντάξει στις συλλογές τους ιδιαίτερα κομμάτια με crochet κομμάτια σε bikinis και ολόσωμα μαγιό. Η Τόνια Σωτηροπούλου πήγε το crochet beach look ένα βήμα παραπέρα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με total crochet beach look.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει ένα δικό της, προσωπικό στυλ. Αγαπά σε γενικές γραμμές τα διαχρονικά, κλασικά σχέδια, ωστόσο παραμένει πάντα fashionable και φροντίζει να εντάσσει στα σύνολα της τις πιο elevated πινελιές. Έτσι και αυτή τη φορά, την είδαμε με το πιο stylish σύνολο στην παραλία, με items από τη συλλογή της αγαπημένης μας Calzedonia.

https://www.instagram.com/p/Ce23KOLIzyG

Πιο συγκεκριμένα η Τόνια επέλεξε ένα υπέροχο boho bikini, σε λευκό, μπλε και μοβ χρώμα, στο κλασικό fit «τριγωνάκι», με πλεκτές λεπτομέρειες. Ένα πολύ αγαπημένο στυλ μαγιό, που φέτος επανήλθε δυναμικά στις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν. Αυτό που απογείωσε, όμως, το styling ήταν η ασορτί crochet mini φούστα που διάλεξε για να ολοκληρώσει το look της παραλίας. Σε μαλακό πλεκτό ύφασμα, με χαρούμενα χρώματα και retro πλέξη, είναι ότι πιο ιδιαίτερο, αλλά και άνετο μπορείς να φορέσεις φέτος στις διακοπές σου. Τόλμησε το και ανανέωσε το στυλ σου!