Η Ζέτα Μακρυπούλια με ολόσωμη φόρμα των MI-RŌ designers στο χρώμα της θάλασσας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ζέτα Μακρυπούλια με ολόσωμη φόρμα των MI-RŌ designers στο χρώμα της θάλασσας

Το aqua είναι το κατεξοχήν χρώμα του καλοκαιριού και η Ζέτα Μακρυπούλια το ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι από μόνες τους μία ξεχωριστή κατηγορία των πιο αγαπημένων ρούχων των γυναικών. Μπορεί να ξεκίνησαν, και ως ένα βαθμό να θυμίζουν ακόμη, ως στολές εργασίας, αλλά από τότε που πέρασαν στο fashion χάρτη, τα jumpsuits κατέκτησαν τις καρδιές των fashion lovers για πολλούς είναι η αλήθεια λόγους.

Πρώτον, γιατί δεν χρειάζεται να καταβάλεις την παραμικρή προσπάθεια στο styling: ένα stylish jumpsuit αποτελεί από μόνο του μία ανατρεπτική πρόταση, ακόμη και αν το φορέσεις μόνο με ένα απλό ζευγάρι sneakers. Και δεύτερον γιατί η άνεση είναι το άλλο τους όνομα, αφού οι ολόσωμες φόρμες δεν πιέζουν το σώμα, τονίζουν όλα τα σωστά σημεία, δηλαδή τη μέση και το ντεκολτέ, και είναι ιδανικές για τους καλοκαιρινούς μήνες που ψάχνεις κάτι κομψό και βολικό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο στυλίστας της Χρήστος Αλεξανδρόπουλος φαίνεται πως έχουν την ίδια άποψη, αφού η aqua ολόσωμη φόρμα που επέλεξαν για ένα ακόμη επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ ήταν απλώς θεϊκή.

https://www.instagram.com/p/Ce3bTz4sd9y

Greek designers.

Η Ζέτα έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα κομμάτι από την καλοκαιρινή ready to wear συλλογή των MI-RO. Το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο δημιούργησε και πάλι ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, μία ολόσωμη φόρμα σε aqua χρώμα, από ποπλίνα, με ίσια, φαρδιά μπατζάκια, κοντά μανίκια και ένα ιδιαίτερο wrap γύρω από την μέση, που δίνει έναν ιαπωνικό τόνο στο όλο fit. Οι κίτρινες ραφές στο πλάι, κάνουν ακόμη πιο fun και edgy το αποτέλεσμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια το συνδύασε με ένα ζευγάρι platformed πέδιλα με τακούνι από φελλό και ένα διακριτικό κολιέ με πέτρες στο λαιμό. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό pony tail και το μακιγιάζ της σε φυσικές αποχρώσεις.