Η Joey King με total black look απογείωσε το σύνολο του ελληνικού brand Milkwhite

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Joey King με total black look απογείωσε το σύνολο του ελληνικού brand Milkwhite

Ένα από τα ελληνικά σχεδιαστικά labels με τεράστια αναγνώριση και στο εξωτερικό.

Το ότι η ελληνική μόδα έχει περάσει σε μία νέα ανανεωμένη φάση, το ξέραμε. Υπάρχουν, μάλιστα, πολλά ελληνικά brands που έχουν αγαπηθεί εξίσου (ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και περισσότερο) και στο εξωτερικό. Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και αγαπημένα της Gen Z είναι και το ελληνικό label Milkwhite, με σχέδια μοναδικά και πρωτότυπα, που έχουν κατακτήσει κορυφαίους στυλίστες και style icons ανά τον κόσμο.

Ο Γιάννης Μπαϊραμπάς έχει δημιουργήσει το δικό του fashion σύμπαν, καταφέρνοντας να κάνει την ταυτότητα του προσωπικού του brand γνωστή σε όλο τον κόσμο, με ready to wear δημιουργίες που έχουν εντάξει στα σύνολα τους οι Chiara Ferragni, Khelani, Winnie Harlow, Katy Perry ακόμη και η Cardi B. Το ανάποδο MW logo τους έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν τους, ενώ τα mesh διάφανα φορέματα τους είναι το νέο κόλλημα των μεγαλύτερων fashion influencers.

https://www.instagram.com/p/CSkGuduMqUo
https://www.instagram.com/p/CS4IcWPsmnu

Αυτή τη φορά η Joey King επέλεξε ένα total black σύνολο από την καλοκαιρινή τους συλλογή και αποθέωσε το Y2K look της με τις φωτογραφίες της με θέα τους ουρανοξύστες της Νέα Υόρκης.

H Joey King με το cropped shirt του Milkwhite.

Η Joey King αν και μόλις 23 ετών, είναι ήδη μία δημοφιλής ηθοποιός και αγαπημένη της γενιάς της, τόσο για την όλη καλλιτεχνική της παρουσία, όσο και για το χαρακτηριστικό της προσωπικό style. Αυτή τη φορά, για τη νέα της φωτογράφιση επέλεξε το μαύρο boxer pants της νέας καλοκαιρινής συλλογής του Milkwhite και το signature item της σεζόν, το cropped μαύρο πουκάμισο της σειράς, με τα ασημί strassed κρόσσια κάτω από το στήθος. Η εικόνα θυμίζει ένα διαφορετικό τύπο μπανέλας και παραπέμπει σε μία σύγχρονη εκδοχή των σχεδίων του Jean Paul Gaultier.

Το styling της φωτογράφισης υπογράφει ο Jared Eng. Το όλο outfit συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι Martens booties και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα μπαλτά, με bloody διάθεση. Fun, edgy και νεανικό, ένα σύνολο που είναι σίγουρα πρόταση.

289002796_551527120016610_4951161006063814332_n.jpg
289180540_348623907386478_1967808681060522490_n.jpg