Η Ελεονώρα Μελέτη σου προτείνει δύο colorful φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελεονώρα Μελέτη σου προτείνει δύο colorful φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Τα δύο πιο ενημερωμένα χρώματα της σεζόν θα γίνουν ο οδηγός για το επόμενο look σου, όπου και αν είσαι καλεσμένη.

Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή του καλοκαιριού, αλλά η σεζόν των γάμων και των βαφτίσεων έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο μήνες. Καθώς, όμως, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα ανοιξιάτικα items δεν μπορούν να καλύψουν άλλο τις ανάγκες μας, ήρθε μάλλον η ώρα για τις περισσότερες να βγούμε για shopping προς αναζήτηση του κατάλληλου look για «καλεσμένη».

Ένα ρούχο που να είναι άνετο και κομψό, δροσερό αλλά και εντυπωσιακό τόσο-όσο. Μιλάμε δηλαδή για ένα φόρεμα, όπως έχεις πολύ καλά καταλάβει, ένα item της γυναικείας ντουλάπας που περικλείει όλες αυτές τις παραμέτρους και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Αν μάλιστα θέλεις φέτος να επιλέξεις ένα φόρεμα που να ακολουθεί τα hot trends της σεζόν, τότε βάλε χρώμα στη ζωή σου και θα είσαι μέσα.

Οι επιλογές πολλές και το δίλημμα μεγάλο, αφού όταν μπεις σε ένα από τα αγαπημένα σου καταστήματα, σίγουρα θα ακούσεις μέσα στο κεφάλι σου την κλασική ερώτηση: «και τώρα τι;». Το fashion team του Queen.gr είναι εδώ για να σου δώσει το απαραίτητο inspo, αυτή τη φορά μέσα από τις δύο πρόσφατες εμφανίσεις της Ελεονώρας Μελέτη.

Φούξια ή κίτρινο; Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε άψογα και τα δύο!

Μέσα σε δύο ξεχωριστές μέρες η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε δύο διαφορετικά φορέματα, που είναι ιδανικά για να κλέψεις τα βλέμματα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Το πρώτο σε bold φούξια χρώμα, έχει εφαρμοστή midi γραμμή, σκίσιμο μπροστά και υπέροχους halter ώμους, που απογειώνουν την κομψότητα. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασορτί γόβες σε φούξια και πορτοκαλί χρώμα.

eleonora-meleti-foremata-(2).jpg

Το δεύτερο φόρεμα που επέλεξε η Ελεονώρα για τη σημερινή της εκπομπή είναι ένα item από τη συλλογή της εταιρίας Zini. Σε pastel κίτρινο, έχει την κλασική office γραμμή, που γίνεται ακόμη πιο θηλυκή και sexy με τις λεπτές τιράντες spaghetti του φορέματος. Η Ελεονώρα σε συνεργασία με το στυλίστα της Πάνο Αλμπάνη συμπλήρωσαν το outfit με platformed ψηλοτάκουνα πέδιλα σε lilac απόχρωση.

undefined