Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα tops που θα φορέσεις με τα καλοκαιρινά denim items της ντουλάπας σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα tops που θα φορέσεις με τα καλοκαιρινά denim items της ντουλάπας σου
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Τζιν και t-shirt, ένας συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ! Με τι άλλο θα φορέσεις φέτος τα denim pieces του καλοκαιριού;

«Water, water everywhere, and not even a drop to drink». Αυτή είναι λίγο πολύ η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, όταν καλούμαστε να κάνουμε styling με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι ή την denim φούστα μας. Όπως προδίδει και η παραπάνω φράση της θρυλικής Carrie Bradshaw, οι επιλογές για να συνδυάσεις τα denim κομμάτια της ντουλάπας σου είναι τόσες πολλές, που συχνά καταλήγουμε κάπως μπερδεμένες, μπροστά σε ένα χάος με tops.

Το καλοκαίρι είναι ακόμη πιο εύκολο φυσικά να βάλεις τζιν, αφού δεν χρειάζεται στην ουσία να κάνεις κάτι άλλο: ένα τζιν, είτε αυτό είναι σορτς, είτε φούστα, είτε παντελόνι και ένα top είναι αρκετά για ένα fully ready σύνολο. Και εδώ είναι που περιπλέκεται η κατάσταση, αφού καμία μας δεν θέλει το look της να είναι αδιάφορο και έτσι όλη η προσοχή και η «ευθύνη» του outfit πέφτει σε αυτό το μοναδικό top.

Φέτος, τα tops που κυριαρχούν στις τάσεις φαίνεται να έχουν μπει στη σμίκρυνση. Και το εννοώ με αυτό; Ότι τα fits είναι μικρά, στενά και αποκαλυπτικά, φωνάζοντας καλοκαίρι. Ξεκινάμε με τα bra tops, που φορέσαμε ήδη από πέρυσι με τα oversized σακάκια μας, πηγαίνουμε στα cropped tops κάθε είδους και ολοκληρώνουμε με τα one shoulder μπλουζάκια που είναι πιο hot από ποτέ αυτό το καλοκαίρι.

Αν θες να επενδύσεις σε κάτι απόλυτα ενημερωμένο, τότε ψάξε για ένα top με cut outs, halter neck σχέδιο, drape σε 90s style ή σε ποιότητες όπως το crochet και τα mesh διάφανα υφάσματα. Φόρεσε τα με ένα απλό baggy, wide leg pants και δες πώς ένα και μόνο top μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Τα items που πρέπει να μπουν στην κορυφή της wish list σας: