By the pool: 6 φανταστικά outfits για τα μπάνια σου στην πισίνα

Ναταλία Κατσακιώρη
By the pool: 6 φανταστικά outfits για τα μπάνια σου στην πισίνα

Ας δημιουργήσουμε τα πιο cute σύνολα για τις πισίνες της πόλης!

Μπορεί στην Ελλάδα το mood πάω για μπάνιο σε μία πισίνα, να μην ήταν και τόσο δημοφιλές παλιότερα, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους έναν καφέ στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου, όπου μπορούν να απολαύσουν ταυτόχρονα και μία βουτιά στην πισίνα του. Parties, events αλλά και πολλές φορές και γάμοι οργανώνονται πλέον σε τέτοια υπέροχα μέρη, που βρίσκονται ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

Αν δεν μπορείς, λοιπόν, να βρεθείς στη θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο ή θέλεις να ξεκουραστείς ένα ζεστό απόγευμα μετά τη δουλειά, πήγαινε σε μία κοντινή πισίνα και κάνε εκεί τις βουτιές σου. Πριν πας βέβαια, θα πρέπει να έχεις ετοιμάσει και το κατάλληλο pool outfit. Γενικά, να πούμε ότι το look για μία πισίνα έχει πολλές διαφορές από αυτό του beach look. Δεν είσαι στην παραλία, είσαι στην πόλη ή σε ένα σημείο που συνοδεύεται από bar, εστιατόριο ή καφέ που ίσως μετά επισκεφτείς. Θέλω να πω, πως το pool outfit είναι κάτι ανάμεσα σε ένα σύνολο που ίσως μπορούσες να φορέσεις και στην παραλία και ένα καλοκαιρινό look που φοράς στην πόλη.

https://www.instagram.com/p/CNkIMyYHWJr

Περιλαμβάνει κάποια πιο elegant κομμάτια και είναι συνήθως πιο λαμπερό και glam από ένα εκδρομικό, loose look παραλίας. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι δεν θα χρειαστεί να περπατήσεις πάνω σε άμμο, πέτρες και βότσαλα, οπότε σηκώνει να φορέσεις και κάποια αγαπημένα κομμάτια της καλοκαιρινής ντουλάπας σου, με μία πιο luxury νότα.

Ξεκινάμε με την νούμερο ένα τάση της σεζόν: τα crochet. Ένα crochet παντελόνι, ή μία φούστα ή φόρεμα σε αυτή τη retro πλέξη ταιριάζει ιδανικά με τα μαγιό σου. Άλλη μία πολύ καλή λύση είναι φυσικά τα παρεό. Τώρα είναι η στιγμή να αξιοποιήσεις όλα εκείνα τα διαφορετικά δεσίματα που έχεις δει κατά καιρούς, για να δημιουργήσεις την ιδανική sarong skirt. Αν πάλι ακολουθείς το Y2K inspo της σεζόν, τότε ένα mesh φόρεμα είναι ιδανικό για σένα. Φόρεσε το μαζί με τις δίπατες σαγιονάρες σου και είσαι έτοιμη!

Τα 6 καλύτερα styles που ταιριάζουν σε ένα pool look:

Crochet

pool-outfits-summer-(1).jpg

Glam pareos

pool-outfits-summer-(2).jpg

60s cut out φόρεμα

https://www.instagram.com/p/CR8DwBsrnkE

Mesh dress

pool-outfits-summer-(3).jpg

Printed sets

204757654_226494295777858_357479592669553940_n.jpg

City chic

pool-outfits-summer-(4).jpg