Look παραλίας: 4 φορές που η Μαρία Σολωμού συνδύασε τέλεια το μαγιό της

Ναταλία Κατσακιώρη
Look παραλίας: 4 φορές που η Μαρία Σολωμού συνδύασε τέλεια το μαγιό της

Τέσσερις διαφορετικές προτάσεις για να ξεχωρίσεις και στην παραλία.

Μαρία Σολωμού ή γνωστή και ως το ελληνικό «the body». Η Μαρία έχει πράγματι ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα και όπως είναι φυσικό είναι μία από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν για τα summer looks τους, και πιο συγκεκριμένα για τα look παραλίας. Γιατί δεν μιλάμε μόνο για το μαγιό που θα επιλέξουμε, αλλά και για το υπόλοιπα items που θα συμπληρώσουν τη μέρα μας.

Γενικά, η μέρα στην παραλία είναι απαιτητική από πολλές απόψεις. Ήλιος, ζέστη και άμμος μπερδεύονται συνήθως στα ρούχα που θα μας ακολουθήσουν και στο φαγητό ή το ποτό μας μετά τη βουτιά στην παραλία. Οπότε πρέπει να βρούμε κάτι που να είναι αρκετά άνετο, αλλά και κομψό για να μπορέσει να κάνει αυτό το transaction ακόμη πιο εύκολο.

Η Μαρία Σολωμού φαίνεται πως έχει βρει το ένα και μοναδικό item που την βολεύει σε μία τέτοια περίσταση και δεν είναι άλλο από το κοντό σορτσάκι της.

Τα 4 διαφορετικά beach looks της Μαρίας Σολωμού:

Πρώτο look και κλασικά αγαπημένο. Μαύρο bikini και τζιν σορτσάκι. Ναι είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να φορέσεις. Ντύσε το πάνω μέρος με ένα κιμονό και ένα ενδιαφέρον ζευγάρι flat sandals. Τα κοσμήματα είναι επίσης καλοδεχούμενα σε ένα διακριτικό layering. Το δεύτερο look της περιλαμβάνει μία πιο sporty επιλογή με την Μαρία να διαλέγει ένα κοντό printed αθλητικό σορτσάκι, που ταιριάζει ιδανικά με το χακί μπικίνι της. Ένα τέτοιο look θα μπορούσε να συμπληρωθεί ιδανικά με ένα ζευγάρι chunky velcro sandals.

https://www.instagram.com/p/Ce_B-TxAt_B

Το κόκκινο ταιριάζει τέλεια στη Μαρία και αυτό ισχύει και για το κατακόκκινο bikini bottom με τα λεπτά χαριτωμένα κορδονάκια του. Από πάνω έδεσε ένα ασορτί πουκάμισο σε στυλ cropped top και μαζί με ένα παρεό θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει το τέλειο after beach dinner look. Στην τελευταία της inspo φωτογραφία βλέπουμε την Μαρία Σολωμού με ένα snake printed bikini με αθλητικό top, σε τιρκουάζ χρώμα. Μπορεί να μην βλέπεις ένα ολοκληρωμένο look αραλίας, αλλά έχει υπόψη σου, ότι ένα τόσο ιδιαίτερο μαγιό ενδείκνυται για να πιεις μετά και ένα ποτάκι στο beach bar. Συνδύασε το με μία wide leg παντελόνα και δίπατες σαγιονάρες.

https://www.instagram.com/p/CfhGdbMN2WW