Η Όλγα Τρέμη με το πιο chic lilac σακάκι ιδανικό για τα καλοκαιρινά σύνολα γραφείου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Όλγα Τρέμη με το πιο chic lilac σακάκι ιδανικό για τα καλοκαιρινά σύνολα γραφείου
Lefteris_Partsalis

Τα pastel χρώματα είναι η τέλεια επιλογή και το καλοκαίρι.

Τα σύνολα του γραφείου είναι ότι πιο δύσκολο καλείσαι να φορέσεις το καλοκαίρι. Η ζέστη κάνει σχεδόν αδύνατο το να φορέσεις το οτιδήποτε άλλο πέρα από ένα t-shirt και ένα τζιν σορτσάκι. Αυτό, φυσικά, όπως καταλαβαίνεις είναι πρακτικά αδύνατο, αν δουλεύεις σε μία θέση γραφείου, οπότε σου έχουμε την πιο εύκολη και έξυπνη εναλλακτική.

Το σημερινό inspo είναι άλλη μία stylish εμφάνιση της κυρίας Τρέμη, η οποία στην εκπομπή της Meeting Point φόρεσε το κατάλληλο office look για τους καλοκαιρινούς μήνες, επιλέγοντας τη σωστή χρωματική παλέτα για μία τέτοια περίσταση, τα pastels.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Τρέμη σε συνεργασία με τη στυλίστρια της Βάσω Μπάρκα, δημιούργησαν ένα chic look με ένα σακάκι σε γλυκό lilac χρώμα, με ασορτί top, σε ένα υπέροχο ανάλαφρο ύφασμα από την Emporio Armani και το κατάστημα τους στο Κολωνάκι (Σόλωνος 4). Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα tailored παντελόνι λίγο πάνω από τον αστράγαλο, σε ένα διακριτικό σπασμένο λευκό του πάγου, και ένα ζευγάρι pointe metallic γόβες.

LPR57407.jpg
LPR57443.jpg

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα ήταν ιδιαίτερα διακριτικά, αφού το γλυκό pastel lilac χρώμα πρωταγωνίστησε στην όλη εικόνα της κυρίας Τρέμη, που έμοιαζε πιο φρέσκια και καλοκαιρινή από ποτέ. Αν θες και εσύ να ανανεώσεις το summer office look σου, τότε επένδυσε σε ένα αντίστοιχο κομψό μονόκουμπο σακάκι σε ελαφριά pastel απόχρωση, που θα ανεβάσει τη διάθεση και θα κάνει το σύνολο σου αυτόματα πιο ανάλαφρο.

Η Όλγα Τρέμη υποδέχεται το Βασίλη Κικίλια.

Στην συνέντευξή του στο Meeting Point, o Βασίλης Κικίλιας, μιλά για τα έως τώρα μηνύματα από τις αφίξεις, τις κρατήσεις και τα τουριστικά hot spots της χώρας, δίνει την δική του εκτίμηση για το τελικό «ταμείο», και επισημαίνει ότι πέρα από τα νησιά υπάρχει πλέον και ισχυρή αναβάθμιση της Αθήνας ως διεθνούς ταξιδιωτικού προορισμού.

Μιλά ακόμη για το πρόβλημα της έλλειψης εργαζομένων στον τουρισμό και απευθύνει καθαρό μήνυμα στους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, απαντά στα δημοσκοπικά ευρήματα σύμφωνα με τα οποία οι μισοί Έλληνες δεν μπορούν να πάνε διακοπές λόγω ακρίβειας και τοποθετείται στα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να μελετά πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.