Η Natalie Portman με 4 άψογα looks στην περιοδεία του «Thor»-Με 90s έμπνευση από το θρυλικό Clueless

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Natalie Portman με 4 άψογα looks στην περιοδεία του «Thor»-Με 90s έμπνευση από το θρυλικό Clueless

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

AP

Το κατακόκκινο Dior look της μας θύμισε γιατί είναι από τα αγαπημένα μας style icons.

Είχαμε καιρό να δούμε τη Natalie Portman. Οι φίλοι της έβδομης τέχνης την κατατάσσουν διαχρονικά στις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και εμείς στα style icons που έχουν σημαδέψει με τις εμφανίσεις τους σημαντικά γεγονότα. Βλέπε το κούρεμα της τότε 12χρονης Natalie, στην ταινία «Leon», με τις κοντές αφέλειες, που έγινε trend, αλλά και την μαύρη κάπα που φόρεσε στα Oscars του 2020, δια χειρός Dior, και έγραφε όλα τα ονόματα των γυναικών σκηνοθετριών, που βρέθηκαν εκτός απονομής.

Είναι κάποιες τέτοιες κινήσεις της, που την έχουν καταστήσει style icon αλλά και role model για όλες εμάς, που θαυμάζουμε το δυναμικό στυλ της και πάνω από όλα την άποψη της για τη μόδα. Εδώ και χρόνια αποτελεί μία από τις βασικές ambassadors του οίκου Dior και ήταν μάλιστα εκείνη που είχε ενεργό ρόλο στην απόλυση του John Galliano, μετά το περίφημο σκάνδαλο το 2011.

Σήμερα, λοιπόν, την είδαμε πάλι σε μία σειρά από εκπληκτικές εμφανίσεις με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Thor: Love And Thunder». Και ήταν όλες τους τουλάχιστον stylish. Την πρώτη βραδιά της πρεμιέρας στο Los Angeles η Natalie εμφανίστηκε με ένα mini total sequined φόρεμα από τον οίκο Givenchy με έναν ώμο. Το συνδύασε με χρυσά πέδιλα, κρίκους και άψογο smoking μακιγιάζ.

LA Premiere of

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Το look που ξεχώρισε μέχρι στιγμής περισσότερο είναι βέβαια το κόκκινο Dior mini strapless gown, με τα ασορτί πέδιλα και το εντυπωσιακό head piece, που θύμιζε κάτι ανάμεσα σε φλογερή Σπανιόλα και μία νέα εκδοχή της Frida Kahlo. Απλώς μαγική.

Britain Thor: Love and Thunder Screening

(AP Photo/Scott Garfitt)

AP

Στην συνέχεια, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαραριασμό στο Instagram μας έδειξε και τα δύο skirt suits που επέλεξε για τις επόμενες μέρες. Ένα κίτρινο Dior σύνολο, που συνδύασε με μαύρα biker μποτάκια και μας θύμισε το iconic κίτρινο συνολάκι της Alicia Silverstone στο «Clueless», μία από τις πιο θρυλικές ταινίες των 90s, που είναι και η απόλυτη nostalgic τάση της σεζόν. Και τελευταίο, το Barbie pink σύνολο της Miu Miu με ένα λευκό knitted top από μέσα, που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι το barbiecore είναι τάση. Δεν μπόρεσε να του αντισταθεί ούτε η Natalie Portman.

https://www.instagram.com/p/CfpDuljv9Pf