Pyjama set: Η Τόνια Σωτηροπούλου σού δείχνει πώς να το φορέσεις «αλλιώς»

Ναταλία Κατσακιώρη
Pyjama set: Η Τόνια Σωτηροπούλου σού δείχνει πώς να το φορέσεις «αλλιώς»

Το πιο εύκολο και δροσερό σύνολο του καλοκαιριού ανανεώθηκε.

Τα pyjama sets ήρθαν στη ζωή μας και άλλαξαν τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ρούχα. Ποιος θα μας το έλεγε δηλαδή ότι θα φορούσαμε τις satin pyjamas μας έξω στην πόλη, και μάλιστα στις βραδινές εξόδους μας. Το trend ήρθε, εμείς το αγκαλιάσαμε και έκτοτε εκατοντάδες satin παντελόνια και πουκάμισα πήραν χρώματα, σχέδια και prints και δημιούργησαν τα πιο ευκολοφόρετα σετάκια του καλοκαιριού.

Τα pyjama sets έγιναν, βέβαια, τόσο δημοφιλή και αγαπημένα, που τώρα μοιάζουν πια σαν μία εύκολη και ίσως συνηθισμένη λύση, αν είσαι από τις γυναίκες που προτιμούν γενικότερα τα σετάκια τώρα το καλοκαίρι. Το κλασικό bottom down πουκάμισο και ένα φαρδύ παντελόνι, με άνετη μέση που σταματάει συνήθως λίγο πάνω από τον αστράγαλο, αφού δεν είμαστε fan των full lenght παντελονιών το καλοκαίρι.

Αν έχεις νιώσει, λοιπόν, μία μικρή πλήξη με το κλασικό σου pyjama set, αλλά δεν είσαι σε καμία περίπτωση έτοιμη να εγκαταλείψεις τα πιο δροσερά ρούχα της σεζόν, να σε ενημερώσω ότι υπάρχει και μία νέα εκδοχή τους, η οποία μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμη και σε μία επίσημη περίσταση, όπως ένα γάμο.

New age pujama set: Η Τόνια Σωτηροπούλου το φοράει ήδη.

https://www.instagram.com/p/Cfl8lvhoNN5

Η Τόνια Σωτηροπούλου φαίνεται πως ανακάλυψε την καλύτερη εναλλακτική του pujama set και φόρεσε ένα ασορτί printed σύνολο στις αποχρώσεις του ciel και του πορτοκαλί. Τα διακριτικά λουλούδια του print έκαναν την ιδανική αντίθεση με το pastel χρώμα του υφάσματος και έδωσαν μία ρομαντική νότα. Αυτό που έκανε, όμως, αυτό το satin set να ξεχωρίσει ήταν η ιδιαίτερη γραμμή του. Αντί για πουκάμισο είδαμε μία υπέροχη μπλούζα με μεγάλα φαρδιά μανίκια και δέσιμο στη μέση, και αντί του κλασικού cullotte pants η Τόνια επέλεξε μία wide leg satin παντελόνα, που ακουμπούσε το πάτωμα.

Το συγκεκριμένο σύνολο συνεχίζει να είναι άνετο, αέρινο και απόλυτα βολικό, αλλά χωρίς να μοιάζει με το αναμενόμενο pyjama set που περιμένουμε να δούμε. Έχει πιο θηλυκή γραμμή, τονίζοντας τη μέση, και το μακρύ παντελόνι το κάνει να φαίνεται πιο επίσημο. Με τα κατάλληλα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι μία ιδανική επιλογή, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Αυτό είναι ένα σύνολο που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις, χωρίς να φορέσεις και πάλι ένα απλό φουστάνι, όπως οι περισσότερες.