Η Ευγενία Σαμαρά αγαπά τα co-ord sets- Τα τρία πιο stylish που θα θες να αντιγράψεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευγενία Σαμαρά αγαπά τα co-ord sets- Τα τρία πιο stylish που θα θες να αντιγράψεις

Τρεις ιδέες από την Ευγενία Σαμαρά για να βάλεις χρώμα και στυλ στην καθημερινότητα σου.

Η Ευγενία Σαμαρά είναι σίγουρα το νέο μας girl crush. Μετά και την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, που έγινε αγαπημένη του κοινού μέσα σε λίγα μόλις επεισόδια, η Ευγενία κέρδισε μία θέση και στη δική μας καρδιά, μόλις είδαμε για πρώτη φορά το Instagram profile της. Ένα κορίτσι φρέσκο, με άποψη και ενημερωμένο στυλ, που μας έχει εντυπωσιάσει με τις στυλιστικές της επιλογές.

Η Ευγενία είναι fan των χρωμάτων, των prints και των ιδιαίτερων σχεδίων, κάτι που μπορεί να καταλάβει κανείς αμέσως, ακόμη και από τα πιο casual και καθημερινά σύνολα της, αφού φροντίζει να εντάσσει colorful κομμάτια σε κάθε look. Ένα από τα πιο αγαπημένα της outfits φαίνεται πως είναι τα co-ord sets, με την αγαπημένη ηθοποιό να σου προτείνει την καλύτερη λύση για τις ζεστές μέρες που έρχονται.

Εξάλλου αυτή είναι και η ομορφιά των co-ords, δηλαδή των σετ εκείνων που βγαίνουν σε ασορτί χρώμα ή print, με το ίδιο ύφασμα και συμπληρώνεις απλά με ένα top ή και μόνο τα παπούτσια σου: η ευκολία. Η ευκολία του ότι δεν χρειάζεσαι να κάνεις τίποτα απολύτως σε σχέση με το styling. Απλώς το φοράς και είσαι πανέτοιμη.

Τρία co-ord sets έμπνευση από την Ευγενία.

Σύνολο νούμερο ένα, το ροζ σετάκι της Ευγενίας με τη midi αέρινη φούστα με τα κουμπιά και το ασορτί τοπάκι σε στυλ κρουαζέ. Γενικά το vichy είναι διαχρονικά αγαπημένο print με retro διάθεση και ένα set τονίζει ακόμη πιο πολύ το vintage στοιχείο.

https://www.instagram.com/p/Cebr4hjNElr

Η δεύτερη πρόταση έχει κάτι από ζούγκλα, με το exotic print να πρωταγωνιστεί. Εδώ η Ευγενία επέλεξε ένα σορτσάκι σε στυλ σαφάρι και ένα κοντομάνικο πουκάμισο από πάνω. Δημιούργησε ένα 3 pieces set με, βάζοντας από μέσα ένα matching bra top.

https://www.instagram.com/p/CewW2WiNE9Q

Επιστρέφοντας, όμως, και πάλι στο ροζ, η Ευγενία διάλεξε ένα set σε πιο ανάλαφρο ύφος με μία τύπου sarong φούστα και ένα αέρινο πουκάμισο, με tie dyed print, σε λευκό. Ένα set που μπορείς να εκμεταλλευτείς και για βραδινές εμφανίσεις με το σωστό accessorizing.