Αυτό είναι το μόνο item που χρειάζεσαι για το τέλειο beach look σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το μόνο item που χρειάζεσαι για το τέλειο beach look σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου

Το έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου, ήρθε η ώρα να το πάρεις μαζί σου παραλία.

Αχ αυτή παραλία! Τεράστιο θέμα το packing για τις εμφανίσεις μας την θερινή περίοδο, που θα βρεθούμε δίπλα στο κύμα. Συνήθως μία από τις αποσκευές μας(τουλάχιστον) είναι αφιερωμένη στα μαγιό και τα ρούχα παραλίας, που περιλαμβάνουν από παρεό και shorts, μέχρι σαγιονάρες, sliders και καπέλα. Πολλές φορές, βέβαια, με όλη αυτή την πληροφορία μπερδεύουμε το στυλ μας και δημιουργούμε μία εικόνα μάλλον υπερβολική.

Γιατί μπορεί φέτος να είναι το καλοκαίρι του χρώματος και γενικά στην παραλία να βάζουμε τα πιο χαρούμενα και colorful items, ωστόσο πρέπει να προσέξεις τις διάφορες επιρροές. Ας πούμε ένα surfer τύπου αθλητικό μαγιό, με ένα boho καπέλο και ένα παρεό δεμένο σε στυλ sarong skirt δεν είναι ότι καλύτερο έχεις να βάλεις. Το παν είναι να είσαι άνετη και να έχεις μαζί σου κομμάτι που μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε ένα look για φαγητό ή ποτό.

Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και η Αθηνά Οικονομάκου, που συνηθίζει να περνάει το καλοκαίρι της μεταξύ Σαντορίνης, Μυκόνου και Γυθείου, αφού τα look που μοιράζεται μαζί μας μέσω του προφίλ της στο Instagram ακολουθούν όλα τα σωστά styling tricks.

Ποιο είναι το αγαπημένο ρούχο παραλίας της Αθηνάς;

Η ΑΘηνά Οικονομάκου αγαπά ιδιαίτερα το bohemian chic style, κάτι που μεταφέρει και στα μαγιό της με τα σχέδια που επιλέγει να είναι κυρίως γεμάτα prints, λουλούδια, χρώμα και edgy λεπτομέρειες, όπως τα cut outs. Γενικά, το στυλ της και στην παραλία ή την πισίνα παραμέενι cool και αέρινο, αφού φροντίζει να κάνει συνδυασμούς που λειτουργούν πρωί και βράδυ, αν θέλεις να πας γι αένα φαγητό μετά το κολύμπι.

https://www.instagram.com/p/Cf6pxrht7W_

Το αγαπημένο της summer passé part out είναι ένα κομμάτι που έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου και ήρθε η στιγμή να βάλεις και στην τσάντα παραλίας σου, το λευκό σου πουκάμισο. Ένα oversized λευκό πουκάμισο φορεμένο πάνω από το ολόσωμο μαγιό σου ή από το bikini σου είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να ρίξεις πάνω σου. Το λευκό πουκάμισο χαρίζει κομψότητα, ότι μα ότι και αν βάλεις από μέσα. Ένα μεγάλο καπέλο σαν αυτό της Αθηνάς και ένα ζευγάρι σαγιονάρες, αρκούν για να το απογειώσουν.