Boxer shorts: Η νέα γραμμή στα σορτσάκια που φοράνε ήδη η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski

Ναταλία Κατσακιώρη
Boxer shorts: Η νέα γραμμή στα σορτσάκια που φοράνε ήδη η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski

Τα boxer shorts εμφανίστηκαν στα catwalks για το 2022/23 και τώρα τα πιο διάσημα μοντέλα τα παίρνουν μαζί τους στην παραλία.

Ξέχνα τα παρεό, τις sarong skirts και τα καφτάνια. Φέτος, ο νούμερο ένα beach wear συνδυασμός είναι το boxer shorts και ένα bralette. Στην προκειμένη μιλάμε φυσικά για το μαγιό σου, που έρχεται να συμπληρώσει το πιο fashionable look παραλίας, που έχει ήδη γίνει μία staple επιλογή για το καλοκαίρι του 2022. Γιατί; Επειδή έχει αυτόν ακριβώς το χαρακτήρα του effortless cool style που θέλουμε για τις διακοπές μας, σαν να σηκώθηκες απευθείας από το κρεβάτι και να έβαλες το μαγιό σου.

Αρχικά, το είδαμε στο catwalk του οίκου Dior για την άνοιξη του 2022, αλλά η εκδοχή που παρουσιάστηκε στο show ήταν πολύ κοντά στην πραγματική στολή ενός boxer, με satin υφάσματα σε έντονα χρώματα, ασορτί bra tops και κάπες. Τα συγκεκριμένα items αγαπήθηκαν αμέσως και τα είδαμε και στο street style, όμως η τάση μετέτρεψε λίγο την αρχική ιδέα σε κάτι πιο πρακτικό, αλλά και καλοκαιρινό.

Christian-Dior-S22-110.jpg

Πάρε παράδειγμα από την Emily Ratajkowski, που επέλεξε ένα set της Mirror Palais για μία σύντομη απόδραση στη Φλωρεντία. Εκεί μαζί με τον γιο της απόλαυσε τα αξιοθέατα με ένα λευκό boxer shorts με άνετο λάστιχο και matching bralette, κατασκευασμένα από λευκό vintage ύφασμα. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας στο προσωπικό της Instagram account μοιάζει απίστευτα άνετο.

https://www.instagram.com/p/Ceys_omMcbb

Δεν ήταν, όμως, μόνο η Emrata που παραδόθηκε στη γοητεία του, αφού λίγο αργότερα η Bella Hadid εμφανίστηκε με ένα ασορτί set με boxer shorts και bralette του οίκου Prada σε nylon ύφασμα και baby blue χρώμα. Η Bella το συνδύασε με ένα φαρδύ πουκάμισο από πάνω στο ίδιο χρώμα, ενώ δεν δίστασε να πέσει στο νερό με το Prada σορτσάκι της.

boxer-shorts-(1).jpg

Αν θες και εσύ να υιοθετήσεις το trend τότε κάνε μία έρευνα αγοράς για κομμάτια σε nylon, λινό, μεταξωτό ή και satin ύφασμα, ακόμη και σε μία ωραία βαμβακερή ποπλίνα. Επέλεξε ένα shorts σε loose γραμμή που να ταιριάζει με το bikini σου και έχεις το πιο εύκολο look παραλίας.