Χριστίνα Μπόμπα: Έχει την πιο ενημερωμένη συλλογή με μαγιό της σεζόν- Get the vibe

Ναταλία Κατσακιώρη
Χριστίνα Μπόμπα: Έχει την πιο ενημερωμένη συλλογή με μαγιό της σεζόν- Get the vibe

Η Χριστίνα έχει ξεκινήσει διακοπές και εμείς θέλουμε όλα τα μαγιό της!

Αν υπάρχει ένα ταξιδιάρικο ζευγάρι στην ελληνική showbiz, αυτό είναι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Τα προφίλ τους στο Instagram είναι γεμάτα από ονειρικά τοπία και ειδικά τώρα που μπήκαμε στο καλοκαίρι οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τις βόλτες στα ελληνικά νησιά.

Εμείς, φυσικά, παρακολουθούμε το προφίλ της Χριστίνας για τα super beach looks της, αφού έχει μία από τις ωραιότερες συλλογές σε μαγιό και ρούχα παραλίας. Η Χριστίνα αγαπά σε γενικές γραμμές τα χρώματα και τα έντονα prints, και φροντίζει εννοείται να τα εντάσσει ακόμη και στα μαγιό της.

https://www.instagram.com/p/CeRFbFaKyr2

Φέτος, οι επιλογές της είναι πολλές και διάφορες, αλλά φαίνεται πως έχει μία αδυναμία στα bikinis, με τα ολόσωμα να παίρνουν δεύτερη θέση. Η Χριστίνα παίζει με τα διαφορετικά fits και τις γραμμές και εσύ μπορείς να πάρεις έμπνευση από τα φετινά summer looks της λίγο πριν τις διακοπές σου.

Τα colorful bikinis της Χριστίνας Μπόμπα.

Το σύνθημα της φαίνεται να είναι το χρώμα. Κόκκινο, κίτρινο, πράσινο και μπλε είναι μόνο μερικά από τα χρώματα που επέλεξε για τα bikinis της. Βέβαια, η Χριστίνα έχει το τέλειο λευκό δέρμα που εξυπηρετεί λίγο πολύ όλα τα χρώματα, αν και πλέον δεν ισχύουν τέτοιου είδους περιορισμοί στη μόδα. Η ίδια έχει δοκιμάσει από το κλασικό τριγωνάκι με τα λεπτά straps, μέχρι ψηλόμεσα bikinis και retro corset tops, που ομολογουμένως της πάνε πολύ.

Στην τελευταία της, μάλιστα, ανάρτηση φόρεσε ένα ιδιαίτερο ψηλόμεσο λευκό bikini, με ένα εντυπωσιακό one shoulder top με βολάν και ένα άνετο σλιπάκι, που αγκαλιάζει την κοιλίτσα. Ένα μαγιό που ταιριάζει στους πιο πολλούς σωματόυπους και καλ΄πτει τις ατέλειες. Ρίξε μια ματιά σε όλα τα υπέροχα summer looks της Χριστίνας και πάρε έμπνευση για την αγορά του δικού σου νέου αγαπημένου μαγιό, λίγο πριν φύγουμε για διακοπές.

https://www.instagram.com/p/Cf39u_Bqo6C