Η Meghan Markle με ολόμαυρο σύνολο ήταν η επιτομή του minimal chic

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Meghan Markle με ολόμαυρο σύνολο ήταν η επιτομή του minimal chic

(AP Photo/Seth Wenig)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Η Meghan φόρεσε ένα σύνολο ιδανικό για τις  office εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry επέστρεψαν στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, όπου και έκαναν άλλη μία κοινή δημόσια εμφάνιση. Θέλοντας να τιμήσουν την ημέρα του Nelson Mandela, βρέθηκαν στα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών, όπου και παρακολούθησαν την εκδήλωση που έγινε προς τιμή του κορυφαίου πολιτικού και ηγέτη.

Το ζευγάρι έφτασε εκεί χέρι-χέρι και εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Η Meghan και ο Harry ήταν ένθερμοι υποστηρικτές του έργου του Mandela μετά τη συνάντησή τους με τη χήρα του, Graça Machel, στη Νότια Αφρική το 2019. Η ίδια μάλιστα η πριγκίπισσα Diana, ήταν επίσης στενή φίλη του Mandela και υποστήριξε έμπρακτα το έργο του, πριν από το θάνατό της. Ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε στην ομιλία του στο κοινό τους έργο και την αείμνηστη Diana.

UN Nelson Mandela Day

(AP Photo/Seth Wenig)

UN Nelson Mandela Day

(AP Photo/Seth Wenig)

Η εμφάνιση της Meghan Markle με total black.

Μετά την εμφάνιση της στην τελετή για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, που δυστυχώς για εκείνη δεν είχαν και τα καλύτερα σχόλια από την πλευρά του κόσμου της μόδας, η Meghan επέλεξε ένα υπέροχο σύνολο αυτή τη φορά, κατάλληλο για την περίσταση σε total black, δίνοντας έτσι στο look της και το κύρος που απαιτούσε η μέρα.

https://www.instagram.com/p/CgKQ1-gu151

Πιο συγκεκριμένα, η Meghan επέλεξε μία μαύρη pencil φούστα, που έφτανε μέχρι το γόνατο, με patch pockets και χρυσά διακοσμητικά κουμπιά από τον οίκο Givenchy. Το μαύρο κλασικό t-shirt που έβαλε από πάνω έκανε το απόλυτο matching και το σύνολο έμοιζα σαν να είναι πράγματι ένα φόρεμα. Η Meghan επέλεξε να συνδυάσει το outfit με μαύρες suede γόβες από το Manolo Blahnik και ολοκλήρωσε το look με διακριτικά κοσμήματα του οίκου Cartier.

Britain's Prince Harry Delivers An Address At The U.N. General Assembly

(Photo by Spencer Platt/Getty Images)

Nelson Mandela International Day in New York

(Photo by Lokman Vural Elibol/Anadolu Agency via Getty Images)

Η μεγάλη Bayswater Bag από τον οίκο Mulberry σε μαύρο χρώμα, ήταν το κατάλληλο item που έδωσε μία πιο casual chic νότα στο όλο look, και μας έδειξε πώς ένα κλασικό σύνολο, που ίσως αρχικά σου φάνηκε αυστηρό, μπορεί με τα σωστά αξεσουάρ να πάρει ένα διαφορετικό twist και να γίνε το απόλυτο office look για την καλοκαιρινή περίοδο.