Κατερίνα Καινούργιου: Τα καλύτερα look της αν είσαι καλεσμένη σε γάμo και ψάχνεις τι να βάλεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Κατερίνα Καινούργιου: Τα καλύτερα look της αν είσαι καλεσμένη σε γάμo και ψάχνεις τι να βάλεις

Ένα από τα πιο δυνατά χρώματα της σεζόν είναι το πράσινο και η παρουσιάστρια το έχει αγαπήσει πολύ!

Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας. Αυτό συμβολίζει σύμφωνα με την ανάλυση των χρωμάτων και τι πιο όμορφο και γλυκό από το να φορέσεις ένα τέτοιο χρώμα, όταν είσαι καλεσμένη σε ένα γάμο. Και φέτος οι γάμοι, στους οποίους είμαστε καλεσμένοι είναι πολλοί και απαιτούν από εμάς ένα όμορφο σύνολο, για να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους αγαπημένους μας.

Τι θα είναι αυτό, λοιπόν, που θα φορέσεις στους γάμους ή τις βαφτίσεις που είσαι καλεσμένη τον Αύγουστο; Ένα midi φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα είναι το κατάλληλο και πιο βολικό look για σένα. Γιατί; Γιατί είναι άνετα και δροσερά και με το κατάλληλο touch μπορούν να γίνουν και άκρως εντυπωσιακά. Σε αυτή την περίπτωση το touch έρχεται στο χρώμα, με το πράσινο, που πρωταγωνιστεί στα trends της σεζόν, να κλέβει τα βλέμματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που αγαπά κατεξοχήν το χρώμα, δεν θα μπορούσε να μην φορέσει και πράσινο στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της. Παρακάτω σου έχουμε τα τρία καλύτερα looks της, σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις.

The green pallet: Από την Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρώτο item που ξεχωρίσαμε ήταν το maxi, cut out satin φόρεμα της, με το sexy δέσιμο στο στήθος. Το χρώμα του ήταν πράσινο ανοιχτό, σε μία ιδιαίτερη απόχρωση που πλησιάζει το lime και τονίζει μοναδικά το μαύρισμα. Στο δεύτερο look της που επέλεξε την παλέτα του πράσινου η Κατερίνα πόνταρε στη διαχρονική κομψότητα, αλλά και την άνεση, μίας ελαστικής, ολόσωμης φόρμας. Επίσης, με ανοίγματα κάτω από το στήθος και μεγάλη, 70s καμπάνα στο τελείωμα.

undefined

Σε μία παό τις τελευταίες της αναρτήσεις ξεχωρίσαμε και το τρίτο outfit που αγαπήσαμε για μία περίσταση, όπως ένα κάλεσμα σε γάμο, που δεν είναι άλλο από ένα σμαραγδί, satin στενό φόρεμα με corset. Εντυπωσιακό και θηλυκό έκανε την τέλεια αντίθεση με τα λευκά σοκάκια της Μυκόνου, όπου και τραβήχτηκε η φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CguXgmwobzi

Και στις τρεις περιπτώσεις η Κατερίνα φρόντισε να συνδυάσει τα πράσινα αγαπημένα της items με χρυσά παπούτσια και αξεσουάρ. Κάνε και εσύ το σωστό styling όπως η Κατερίνα και γίνε η πιο καλοντυμένη καλεσμένη της βραδιάς.