Τι να βάλω στη δουλειά τον Αύγουστο; 6 stylish σύνολα για το γραφείο και όχι μόνο

Ναταλία Κατσακιώρη
Τι να βάλω στη δουλειά τον Αύγουστο; 6 stylish σύνολα για το γραφείο και όχι μόνο
Photo credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Το καλοκαιρινό office look στα καλύτερα του.

Αύγουστος και εμείς ακόμη γραφείο. Ναι το κείμενο αυτό αφορά τους τελευταίους εναπομείναντες στην πόλη, εμάς που φυλάμε τις Θερμοπύλες και όλα αυτά τα κλισέ! Και όταν περιμένεις τις διακοπές, και η πόλη είναι στην ουσία άδεια, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι πιθανότατα είναι το τι θα φορέσεις. Ειδικά όταν πρόκειται για το look του γραφείου. Γιατί μεταξύ μας με το ζόρι σηκωνόμαστε τώρα πια να πάμε στο γραφείο, πόσο μάλλον να αφιερώσουμε και χρόνο στο styling.

Αλλά εμείς σαν ακούραστοι «στρατιώτες«» της μόδας δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε το στυλ μας, ακόμη και τον Αύγουστο. Τα σύνολα του γραφείου αυτή την περίοδο μπορούν να γίνουν μία εξαιρετικά δύσκολη ή και εύκολη υπόθεση για σένα. Ανάλογα με τον τρόπο, που θέλεις να διαχειριστείς τα items της ντουλάπας σου. Αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει για σένα, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

work-wear-august-street-style-(4).jpg

Η σωστή λέξη αυτή τη φορά είναι ο μινιμαλισμός. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν λόγω υγρασίας, θερμοκρασίας και πρότερης κόπωσης από μία χρονιά, που κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, τότε επιστράτευσε τη διαχρονική κομψότητα των minimal items της ντουλάπας σου. Στην περίπτωση του Αυγούστου, του πιο ζεστού μήνα του χρόνου, οι μίνιμαλ γραμμές βοηθούν και στη ζέστη, αφού δεν σφίγγουν και δεν κολλάνε ενοχλητικά στο σώμα.

Επίσης, τα neutral χρώματα της γκαρνταρόμπας σας είναι η πιο safe παλέτα πάνω στην οποία μπορείτε να παίξετε. Μαύρο, λευκό, beige και γκρι είναι τα πρώτα βασικά χρώματα που μας έρχονται στο μυαλό. Πρόσθεσε και το μπλε στις διάφορες αποχρώσεις του, αλλά και το χακί. Τα wide leg παντελόνια και οι μακριές βερμούδες είναι τα πρώτα και πιο εύκολα items που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαζί με τα φαρδιά σου πουκάμισα και τα tank tops. Από πάνω φόρεσε τα tailored γιλέκα σου και τα oversized σακάκια σου και πρόσθεσε ενδιαφέροντα αξεσουάρ, όπως μία μεγάλη shopper bag και τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου.

Συνδύασε τα σύνολα σου με flats, όπως chunky σανδάλια, mules και sliders για άνεση και στυλ. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις έξι minimal looks ιδανικά για το γραφείο τις ημέρες του Αυγούστου που μας έχουν απομείνει ακόμη, πριν την άδεια.

6 minimal office looks, ένα για κάθε μέρα: