Τα floral φορέματα της βασίλισσας Letizia είναι η απόλυτη έμπνευση για τα βράδια στο νησί

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα floral φορέματα της βασίλισσας Letizia είναι η απόλυτη έμπνευση για τα βράδια στο νησί

 (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Ακολούθησε το στυλ της και βάλε χρώμα στις διακοπές σου.

Όταν κάνουμε βαλίτσα διακοπών, το ποια ρούχα παίρνουμε μαζί μας και το ποια θα μείνουν πίσω, αποφασίζεται με συνοπτικές διαδικασίες. Αν, λοιπόν, έχεις ολοκληρώσει το στάδιο του μαγιό, ρούχα παραλίας, casual outfits και look για το ταξίδι, τότε η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας είναι η καλύτερη έμπνευση για σένα, που ξέρεις ακόμη τι να φορέσεις τα βράδια στο νησί.

Η βασιλική οικογένεια κάνει φυσικά τις διακοπές της και έτσι βρέθηκε και στην εξωτική Μαγιόρκα, όπου είχαν μία σειρά από δημόσιες εμφανίσεις, με εκδηλώσεις και δείπνα που δόθηκαν δίπλα στη θάλασσα. Εκεί η Letizia έλαμψε ως συνήθως με το less is more στυλ της και απέδειξε πως ένα maxi floral φόρεμα είναι το μόνο που χρειάζεσαι για τις βραδινές σου εξόδους.

Η ίδια έκανε μάλιστα δύο διαφορετικές εμφανίσεις, με μακριά φορέματα, που έφταναν λίγο πάνω από τον αστράγαλο και έδωσε χρώμα και θηλυκότητα στα summer night looks της. Απλή και κομψή, δεν χρειάστηκε να βάλει το οτιδήποτε περιττό, επιλέγοντας τα σωστά fits, που τονίζουν όλα τα δυνατά της στοιχεία.

Τα maxi floral φορέματα της Letizia.

Την πρώτη φορά που την είδαμε με ένα maxi φόρεμα ήταν στη δεξίωση που δόθηκε για τις αρχές των Βαλεαρίδων Νήσων, όπου η ίδια εμφανίστηκε δίπλα στο σύζυγο της και βασιλιά Φελίπε, με ένα εντυπωσιακό, αέρινο φόρεμα σε ασύμμετρη γραμμή, με σκίσιμο μπροστά στα πόδια και χαριτωμένα βολάν. Το πάνω μέρος ήταν σε off shoulder style, με λάστιχο σφηκοφωλιά και τόνιζε διακριτικά το ντεκολτέ. Πρόκειται για ένα φόρεμα από το brand Charo Ruiz Ibiza, που συνδύασε με ασορτί κοραλί δετές εσπαντρίγιες, σε matching απόχρωση με το print του φορέματος. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό up do και τα χρυσά σκουλαρίκια ολοκλήρωσαν το look.

Spanish Royals Host Dinner For Authorities In Palma De Mallorca

(Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

undefined

Σε ένα απλό, οικογενειακό δείπνο που ακολούθησε τις επόμενες μέρες η βασίλισσα της Ισπανίας ακολούθησε την ίδια πετυχημένη συνταγή με ένα οικονομικό item από τα Mango. Σε ασπρόμαυρο τύπωμα με μεγάλα λουλούδια και διακριτικό cut out στη μέση ήταν ένα φόρεμα ναι μεν κλασικό, με μία sexy νότα. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα, flat σανδάλια από του Jack Rogers, ενώ τη διαφορά έκανε ο μικρό τσαντάκι που κράτησε σε άσπρο και κόκκινο. Ένα mix print σύνολο που ενθουσίασε!

Celebrity Sightings Europe - August 05, 2022

(Photo by Carlos Alvarez/GC Images)