Pyjama set και το καλοκαίρι; Η Μαρία Σολωμού σου δείχνει πώς να το φορέσεις και με μαγιό

Ναταλία Κατσακιώρη
Pyjama set και το καλοκαίρι; Η Μαρία Σολωμού σου δείχνει πώς να το φορέσεις και με μαγιό

Ότι πιο άνετο ακόμη και στην παραλία.

Η Μαρία Σολωμού γενικά δεν είναι από τις γυναίκες που θα ανεχόντουσαν την οποιαδήποτε καταπίεση. Ανατρεπτική και sexy, διατηρεί αυτό τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και στο στυλ της, που όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και πιο edgy. Ειδικά από τη στιγμή που η Μαρία έγινε πιο ενεργή στα social media και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμείς ακολουθούμε πιστά τα styling tricks που μας προτείνει.

Με το μπήκε το καλοκαίρι την είδαμε με τα πιο ενημερωμένα μαγιό της σεζόν, σε sexy look, προτιμώντας κυρίως κλασικά σχέδια σε ιδιαίτερα χρώματα. Το πιο αγαπημένο της fit φαίνεται να είναι το all time classic bikini τύπου «τριγωνάκι», που έχει σε αρκετά χρώματα. Για ένα πετυχημένο look παραλίας, όμως, δεν αρκεί μόνο το σωστό μαγιό (αν και είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος), αλλά και τα ρούχα που θα επιλέξεις για να το πλαισιώσεις. Η Μαρία Σολωμού έκανε μία εξαιρετική επιλογή στην τελευταία της ανάρτηση, που αξίζει να βάλεις και εσύ στη βαλίτσα των διακοπών σου.

https://www.instagram.com/p/CgXNGAgtOL4

Το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο set πάει παραλία.

Τι ήταν αυτό που φορούσες με μανία φέτος την άνοιξη και έγινε η αγαπημένη σου casual συνήθεια; Τα pyjama sets. Άνετο printed παντελόνι και ασορτί πουκάμισο, σε satin ύφασμα συνήθως, συνδυασμένο με sneakers, loafers ή και mules. Το καλοκαίρι το συγκεκριμένο σετάκι αντικαταστάθηκε κυρίως με τα αντίστοιχα co-ords με σορτσάκι. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να βάλεις το pyjama set σου στο πατάρι, μιας και μπορείς να το αξιοποιήσεις στην παραλία πάνω από το μαγιό σου.

https://www.instagram.com/p/Cg9pRPkoJB2

Η Μαρία φόρεσε ένα ιδιαίτερο set, με παντελόνι και maxi κιμονό σε ροζ απόχρωση και floral print. Το συγκεκριμένο σετάκι είναι από το ελληνικό brand, Mya Clothing. Η Μαρία Σολωμού το συνδύασε με ένα σκούρο μπορντώ bikini και τα αγαπημένα της κολιέ σε χρυσό. Ανάλαφρη, καλοκαιρινή και sexy σου προτείνει ένα ιδανικό look για ένα party σε beach bar μετά το μπάνιο σου.