Θα φορέσουμε και φέτος κρόσσια; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το επιβεβαιώνει

Ναταλία Κατσακιώρη
Θα φορέσουμε και φέτος κρόσσια; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το επιβεβαιώνει

Τα κρόσσια ήταν μεγάλη τάση του περασμένου χειμώνα, αλλά πώς μπορούμε να τα φορέσουμε και φέτος; Η Σταματίνα έχει την απάντηση.

Προσωπικά δεν υποστήριξα ποτέ φανατικά τα κρόσσια. Όχι επεδή στην πραγματικότητα δεν μου αρέσουν, αλλά επειδή θεωρούσα ότι είναι πολύ δύσκολο να τα συνδυάσει και να τα αναδείξει κανείς. Είναι μία λεπτομέρεια που εκ των πραγμάτων οι περισσότερες δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο styling με μεγάλη επιτυχία. Και αυτό γιατί τα κρόσσια μπορεί στην κρεμάστρα να δείχνουν, πως μακραίνουν και κολακεύουν τη σιλουέτα, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη σου και την κίνηση που θα δώσουν, όταν πραγματικά τα φορέσεις. Κίνηση ίσον όγκος, ίσον μεγάλη προσοχή!

Ο μύθος για μένα καταρρίφθηκε πριν αρκετές σεζόν, όταν συνειδητοποίησα πως μπορείς να εντάξεις στα outfits σου τα κρόσσια με μικρές και διακριτικές λεπτομέρειες, όπως ένα αξεσουάρ, ένα παπούτσι που μπορεί να έχει αντίστοιχο trimming ή και ένα ρούχο που να ενσωματώνει τα κρόσσια με διακριτικό τρόπο. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να κάνεις κάποιο τρελό styling με ένα total fringed φόρεμα, αλλά πάρε τα πράγματα βήμα-βήμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ήδη εντάξει τα κρόσσια με έναν πολύ έξυπνο τρόπο στο φθινοπωρινό της στυλ. Πάρε παράδειγμα από το τελευταίο της outfit και θα δεις ότι τα πράγματα είναι τελικά πολύ πιο εύκολα από όσο πίστευες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έβαλε τα κρόσσια με τον πιο έξυπνο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CicruWrDioD

Αν είναι να φορέσεις κάτι νέο, τότε θα πρέπει να το ενσωματώσεις στο στυλ σου. Το ίδιο έκανε και η Σταματίνα που βρήκε μία mini φούστα με τελείωμα σε κρόσσια. Μαύρη, σε στυλ sarong ανέδειξε για άλλη μια φορά τα πόδια της και συνδυάστηκε ιδανικά με το ζεστό πορτοκαλί πουκάμισο της. Ένα άκρως θηλυκό bottom, με ένα πιο minimal και κλασικό top είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Η Σταματίνα ολοκλήρωσε το outfit με μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μακριά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε χρυσό.

stamatina_tsimtsilh-(3).jpg

Όπως είδες μία μικρή τρέσσα στο τελείωμα της φούστα σου είναι αρκετή, για να δώσει άλλο αέρα σε ένα κατά τα άλλα κλασικό σύνολο. Ακολούθησε το vibe και μην φοβηθείς να δώσεις λίγη κίνηση στα καθημερινά σου outfits.

DPG Network