5 τρόποι να αξιοποιήσεις το λευκό σου t-shirt και στα φθινοπωρινά σου σύνολα

Ναταλία Κατσακιώρη
5 τρόποι να αξιοποιήσεις το λευκό σου t-shirt και στα φθινοπωρινά σου σύνολα
Photo credit: Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Πέντε διαφορετικά σύνολα, για πέντε διαφορετικές περιστάσεις με το πιο αγαπημένο basic της ντουλάπας σου.

Ένα ρούχο, χίλια συναισθήματα. Το μόνο μπλουζάκι που δεν πρέπει να λείψει ποτέ από τη ντουλάπα σου και αξίζει πραγματικά να επενδύσεις πάνω του, αγοράζοντας ένα item από κάποιο designer brand, είναι το λευκό, κοντομάνικο t-shirt. Και αυτό γιατί είναι όσ καλύτερη ποιότητα έχει, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις ακόμη και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, σε κάποιο βραδινό σύνολο. Επίσης, σου προτείνω, αν δεν έχεις ήδη ένα designer λευκό κοντομάνικο, να φροντίζεις να το αντικαθιστάς συχνά με ένα καινούργιο, γιατί το λευκό φαίνεται εύκολα θαμπό και χάνει την αρχική του κομψότητα.

Αν υποθέσουμε, λοιπόν, ότι έχεις ήδη το αγαπημένο σου λευκό t-shirt, να σε ενημερώσω σε αυτό το σημείο ότι το white tee είναι η απόλυτη εκδοχή του seasonless item. Ενός ρούχου δηλαδή που δεν έχει εποχή και μπορείς να αξιοποιήσεις κάθε περίοδο του χρόνου. Από την άνοιξη και το καλοκαίρι, μέχρι το φθινόπωρο και το χειμώνα, είναι ένα από τα basics, που δεν πρέπει να λείπει από το καθημερινό σου πλάνο. Το πλάνο που κάνεις, δηλαδή, για τα looks της εβδομάδας σου. Και αν δεν κάνεις, ξεκίνα τώρα να δημιουργείς κάποια go to looks ανάλογα με τις υποχρεώσεις σου και θα με θυμηθείς.

https://www.instagram.com/p/CfgOdwQDCSL

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πέντε διαφορετικά outfits, για πέντε διαφορετικές περιστάσεις. Από ένα απλό casual look, μέχρι και ένα cute, βραδινό σύνολο με ψηλοτάκουνα, το λευκό σου t-shirt μπορεί να γίνει το βασικό συστατικό ενός πετυχημένου outfit. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, τα basic items μπορούν προφανώς να συνδυαστούν με bold σχέδια και prints, κρατώντας άψογα τις ισορροπίες. Αλλά αν είσαι fan του minimal style, τότε κάνε τις εμφανίσεις σου minimal all the way, συνδυάζοντας πολλά basics μαζί, σε λευκό, μαύρο, beige ή και γκρι. Πολλές φορές η απλότητα κάνει το δικό της statement, χωρίς να χρειάζεται το οτιδήποτε περιττό.

5 outfits-5 styles:

Πώς φόρεσαν πρόσφατα το λευκό t-shirt οι fashion lovers;