Κατερίνα Καινούργιου: Το αγαπημένο της φθινοπωρινό item είναι η ολόσωμη φόρμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Κατερίνα Καινούργιου: Το αγαπημένο της φθινοπωρινό item είναι η ολόσωμη φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα είναι το κατάλληλο ρούχο για να ανανεώσεις το look του γραφείου.

Ακόμη και οι πιο stylish και κομψές γυναίκες, υπάρχουν στιγμές, που βαριούνται το styling. Και η μεταβατική φάση του φθινοπώρου είναι κατεξοχήν αυτή η περίοδος, γιατί τα παιχνίδια του καιρού, παίζουν αντίστοιχα και με τη διάθεση μας. Οι απότομες εναλλαγές στη θερμοκρασία σε κάνουν να μην ξέρεις τι πρέπει να φορέσεις το πρωί, πριν φύγεις από το σπίτι. Ξεκινάμε, δηλαδή, με το σύνολο του γραφείου μας και συχνά παγιδευόμαστε σε κλασικές και ανέπνευστες εικόνες, με ένα tailored παντελόνι και ένα πουκάμισο.

Τι θα ήταν, λοιπόν, αυτό που μπορείς να φορέσεις και να δείχνει εξίσου elegant, αλλά και επαγγελματικό; Έχεις καταλάβει, ότι μιλάμε για την ολόσωμη φόρμα, ένα από τα πιο αγαπημένα μου outfits για την περίοδο του φθινοπώρου. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός, πως είναι ίσως το μοναδικό item, που δεν χρειάζεται να κάνεις το κάτι παραπάνω. Επιλέγεις μόνο την τσάντα και τα παπούτσια σου και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή εξαρχής, είναι να φροντίσεις να έχει η ολόσωμη φόρμα σου την τέλεια γραμμή, γιατί διαφορετικά το όλο outfit θα φαίνεται παρωχημένο.

Η Κατερίνα Καινούργιου με δύο ολόσωμες φόρμες για πρωί και βράδυ.

https://www.instagram.com/p/CikanZXI4nt

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως ακολουθεί το ίδιο mood με εμάς και αποθεώνει τις ολόσωμες φόρμες, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής σεζόν, αλλά όλο το χρόνο. Στις τελευταίες της αναρτήσεις την είδαμε με δύο υπέροχες ολόσωμες φόρμες, που η μία είναι ιδανική για τις casual chic εμφανίσεις σου, ενώ η άλλη είναι τέλεια για ένα night out στην πόλη. Η beige boiler ολόσωμη φόρμα, με τη ζώνη και τα military στοιχεία δημιουργεί ένα στυλ, που δεν μας έχει συνηθίσει η Κατερίνα και της πάει πολύ. Τη συνδύασε με beige, croco γόβες και ένα ασπρόμαυρο μαντήλι στο λαιμό.

Για το δεύτερο look της διάλεξε μία ολόσωμη φόρμα σε έντονο φούξια, με στενή γραμμή και ιδιαίτερο μπούστο με διαφάνεια. Το παντελόνι καμπάνα είναι από τις αγαπημένες επιλογές της Κατερίνας, που φροντίζει να εντάσσει τη συγκεκριμένη γραμμή, ακόμη και στα jumpsuits. Στο συγκεκριμένο outfit δεν πρόσθεσε άλλα αξεσουάρ, παρά μόνο τα platformed πέδιλα της σε animal print.