Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε το απόλυτο φθινοπωρινό look με κολάν και σακάκι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε το απόλυτο φθινοπωρινό look με κολάν και σακάκι

Ο πιο άνετος και stylish συνδυασμός για το Σαββατοκύριακο.

Πόσο πιο χαρούμενη θα ήσουν, αν μπορούσες να εντάξεις τα ρούχα του γυμναστηρίου σου και στα καθημερινά casual σύνολα σου; Μάλλον πολύ. Τώρα μπορείς, λοιπόν, να κάνεις πραγματικότητα το όνειρο σου κατά το ήμισυ. Δεν θα αρχίσεις, δηλαδή , στα καλά καθούμενα να κυκλοφορείς παντού με φόρμες, αθλητικά tops και running παπούτσια, αλλά το πιο άνετο και ίσως αγαπημένο κομμάτι του sporty look σου, έχει επιστρέψει δυναμικά στις τάσεις, ήδη από τον περασμένο χειμώνα.

Μιλάμε, φυσικά, για το κολάν, το οποίο είδαμε και πάλι στο street style, με τη minimal εκδοχή του ή και με το stirrup πιάσιμο κάτω από τα πέλματα, που έκανε το ballerina style δημοφιλές και πάλι. Πέρυσι το φορέσαμε με sneakers, flats, μπότες και μποτάκια, αλλά αυτό που κυριάρχησε ήταν το μαύρο χρώμα. Το οποίο είναι λογικό, αν λάβουμε υπόψη μας το πόσο εύκολο είναι στο styling. Φέτος, λοιπόν, ας πάμε την τάση ένα βήμα παραπέρα και ας βάλουμε το χρώμα στα σύνολα μας.

Αυτή η απόπειρα, όμως, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ένα κολάν με χρώμα μπορεί εύκολα να κάνει το στυλ σου να ξεφύγει, δίνοντας έναν πιο αθλητικό χαρακτήρα από αυτό που θέλεις και να μπερδέψει λίγο την όλη εικόνα σου. Η Τόνια Σωτηροπούλου κατάφερε να ισορροπήσει απόλυτα το σύνολο της, επιλέγοντας ένα κολάν στο πιο έντονο χρώμα.

Κολάν και σακάκι; Η Τόνια Σωτηροπούλου το έκανε με τον πιο πετυχημένο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CixUCdNIzii

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός, ότι η Τόνια επέλεξε ένα πολύ δύσκολο χρώμα, το έντονο πορτοκαλί. Και όμως κατάφερε να εξισορροπήσει το look της, κάνοντας το σωστό styling. Πώς; Αξιοποιώντας τα basics της ντουλάπας της. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να crop top σε λευκό και από πάνω φόρεσε το αγαπημένο της λευκό, oversized σακάκι. Συμπλήρωσε το look με μία mini, nylon bag σε μαύρο και ασορτί, μαύρα mules, με χρυσή αγκράφα. Ένας πολύ απλός τρόπος να κάνεις ένα έντονο, αθλητικό κομμάτι να φαίνεται αμέσως κατάλληλο για τα all day city looks.