Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το πιο ανατρεπτικό office πουκάμισο που θα βάλεις και εκτός γραφείου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το πιο ανατρεπτικό office πουκάμισο που θα βάλεις και εκτός γραφείου

Ένα item που ισορροπεί το αυστηρό mood του γραφείου με τη ρομαντική διάθεση.

Το office look, δηλαδή τα ρούχα που επιλέγουμε για τη δουλειά μας, είναι ένα από τα πιο σημαντικά και κομμάτια της ημέρας. Θα τα φορέσεις από το πρωί, μέχρι το βράδυ, γιατί προφανώς είναι ελάχιστες οι τυχερές ανάμεσα μας, που έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν σπίτι και να αλλάξουν outfit πριν συνεχίσουν την ημέρα τους. Άρα αυτό σημαίνει, ότι τα ρούχα του γραφείου θα σε ακολουθήσουν και στα ψώνια και στο ποτό ή τον καφέ, που θα κάνεις μετά.

Οπότε πάμε να δούμε και τα απαραίτητα στοιχεία, που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όταν επιλέγουμε τα ρούχα γισ το πρωινό look μας: άνεση, κομψότητα και ένα είδος «multitasking», με την ευρεία έννοια του όρου. Θέλουμε, δηλαδή, ένα σύνολο, που να μπορεί εύκολα στις after work δραστηριότητές μας και να μπορεί να αλλάξει μορφή με κάποια αξεσουάρ, για παράδειγμα. Η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε ένα σύνολο, που μπορεί να αντραποκριθεί σε όλα τα παραπάνω και κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, δίνοντας σου έναν plain καμβά για να παίξεις αντίστοιχα.

Το ρομαντικό πουκάμισο της Ελονώρας Μελέτη είναι το item που χρειάζεσαι!

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πριν χρόνια μία μεγάλη στροφή στο στυλ της, βρίσκοντας πραγματικά αυτό που της ταιριάζει. Απλές γραμμές, κλασικές επιλογές και statement items είναι πλέον το άλφα και το ωμέγα για εκείνη, και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

eleonora_melet-(1).jpg

Ανάμεσα στα καθημερινά looks της ξεχωρίσαμε ένα black and white office outfit, που επέλεξε για την εκπομπή της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα φόρεσε ένα μαύρο, flared παντελόνι, με μία λεπτή μαύρη ζώνη και λευκές λεπτομέρειες. Τα suede, ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα λεπτά λουράκια και το σκούρο καφέ χρώμα, έκαναν το σύνολο λίγο πιο ενδιαφέρον, βάζοντας και μία τρίτη απόχρωση. Αλλά, αυτό που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το ημιδιάφανο πουκάμισο, που φόρεσε από πάνω, με ρομαντικά μανίκια και ασορτί λαιμό με λάστιχο, που δένει και με ένα λεπτό κορδονάκι. Το outfit ήταν από την εταιρία Sandro και μας θύμισε τη ρομαντική-σύγχρονη εκδοχή του οίκου Gucci, δίνοντας ένα 70s retro touch.