Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα printed βελούδινο pyjama set που απογειώνει τις καμπύλες μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα printed βελούδινο pyjama set που απογειώνει τις καμπύλες μας

Γιατί θα συνεχίσουμε να φοράμε το pyjama set μας και το χειμώνα με τις απαραίτητες προσθήκες. Το πιο άνετο set μπαίνει σε fall mood!

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις μεγάλες νικήτριες, όσον αφορά στις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής στην πρωινή της εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega. Και αυτό φάνηκε ήδη από την πρεμιέρα, που μπήκε στο στούντιο λαμπερή και γεμάτη ζωντάνια, όπως πάντα, λέγοντας μας την πρώτη καλημέρα με ένα κατακόκκινο σύνολο από το Στέλιο Κουδουνάρη. Με λευκά, χοντρόσολα πέδιλα και matching κόκκινο κραγιόν η Δανάη έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Δαναή είναι μία γυναίκα με την οποία μπορούμε να ταυτιστούμε, γιατί είναι απλά ο εαυτός της. Ένας θετικός άνθρωπος, με πλήρη συναίσθηση του ποια είναι, η Δανάη αποτελεί αδιαμφισβήτητα το νούμερο ένα παράδειγμα body positivity της ελληνικής τηλεόρασης. Ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει και τι όχι και τολμά να κάνει εμφανίσεις γεμάτες χρώμα και έμπνευση, χωρίς να θεωρεί την curvy φιγούρα της εμπόδιο, αλλά μεγάλο προσόν. Και είναι ακριβώς έτσι! Στην τελευταία της, μάλιστα, εμφάνιση η Δανάη φόρεσε ένα pyjama set σε άκρως φθινοπωρινό mood και απέδειξε το πώς μπορούμε να βάλουμε ένα τέτοιο item και τι ημέρες με χαμηλή θερμοκρασία.

Η Δανάη Μπάρκα με βελούδινο printed set.

https://www.instagram.com/p/CjhvF-RsKjq

Τα pyjama sets είναι αγαπημένο κομμάτι της νουλάπας μας, αλλά έχουμε συνηθίσει κυρίως να τα φοράμε με πιο ζεστό καιρό, όπως η άνοιξη και το καλοκαίρι. Και αυτό γιατί το ελαφρύ τους ύφασμα δεν είναι και ότι καλύτερο για μια μέρα με κρύο στην πόλη. Φέτος, όμως, δεν θα χρειαστεί να τα αποχωριστείς, αφού μπορείς απλώς να επενδύσεις σε ένα all over printed set σε βελούδο, ένα ύφασμα που μας έρχεται από τα 00s και κάνει δυναμικό comeback.

Πιο συγκεκριμένα η Δανάη επέλεξε ένα ενδιαφέρον print σε μπλε και πορτοκαλί απόχρωση, με retro επιρροές. Μία wide leg παντελόνα και ένα top σε στυλ κιμονό, με φαρδιά μανίκια και ζώνη στη μέση ήταν αρκετά, για να κάνουν ένα απλό pyjama set να πάρει άλλο αέρα και να μπει σε χειμερινό mood. Η Δανάη επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι μαύρα, δίπατα πέδιλα με λουράκια και λιτά κοσμήματα.