Ελένη Μενεγάκη: Με floral shirt dress έβαλε χρώμα στο φθινόπωρο όπως μόνο εκείνη ξέρει

Ναταλία Κατσακιώρη
Ελένη Μενεγάκη: Με floral shirt dress έβαλε χρώμα στο φθινόπωρο όπως μόνο εκείνη ξέρει

Γιατί ένα shirt μπορεί να γίνει θηλυκό με τα κατάλληλα styling tricks.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι fan του χρώματος και της θηλυκότητας. Από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μέχρι και σήμερα, έχει αφήσει τη δική της υπογραφή όχι μόνο σαν η απόλυτη παρουσίαστρια-βασίλισσα της πρωινής ζώνης, αλλά και με το colorful, φωτεινό στυλ της. Είναι ταυτισμένη με τις έντονες αποχρώσεις, τα prints αλλά και το μακιγιάζ. Έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Όσο, λοιπόν, και αν το τοπίο είναι μουντό, όσο και αν η ίδια η Ελένη έχει κάνει μία μικρή στροφή προς τα basic χρώματα και τις πιο απλές αποχρώσεις, πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξαναφέρει φως στο πλατό, με μικρές ή μεγάλες πινελιές χρώματος. Αυτή τη φορά έκανε ένα κλασικό κομμάτι, που έχει ταυτιστεί με το minimal style, πιο πληθωρικό και το έφερε στα μέτρα της με μικρές, απλές και έξυπνες κινήσεις, που το μεταμόρφωσαν στο πιο feminine item της ντουλάπας μας.

Η Ελένη Μενεγάκη με ένα floral shirt dress θύμισε λίγο άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/CjVGkPJjDI6

Τι έκανε, λοιπόν, η Ελένη; Κάτι που προσωπικά θεωρώ πολύ έξυπνο. Έβαλε ένα χαρακτηριστικό, ανοιξιάτικο print, τα florals μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου, της εποχής δηλαδή που μας περνάει στο χειμώνα. Αυτό είναι groundbreaking! Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα midi, shirt dress, με μακριά μανίκια σε ένα πληθωρικό print με το μωβ να κυριαρχεί. Οι αποχρώσεις του κίτρινου, μπλε και λευκού συμπλήρωσαν το όλο look και έκαναν λίγο πιο winter το outfit με μικρές πινελιές από κυπαρισσί και μπορντό.

Τέλος, η Ελένη ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι λευκές, ψηλοτάκουνες μπότες και μία oversized, nude ζώνη, η οποία τόνισε τη μέση της και έκανε τη φιγούρα της ακόμη πιο θηλυκή. Γενικά, πρέπει να τονίζουμε έξυπνα τα δυνατά μας σημεία, χωρίς υπερβολές. Το συγκεκριμένο παράδειγμα, από την Ελένη Μενεγάκη, είναι πολύ καλό, γιατί εκείνη κατάφερε να δώσει άλλη αίσθηση σε ένα ρούχο, που έχουμε συνηθίσει είτε στα office looks, είτε σε minimal, casual εμφανίσεις μας.