Αθηνά Οικονομάκου: Με total animal print σύνολο σου δείχνει πώς να συνδυάσεις δύο διαφορετικά μοτίβα

Ναταλία Κατσακιώρη
Αθηνά Οικονομάκου: Με total animal print σύνολο σου δείχνει πώς να συνδυάσεις δύο διαφορετικά μοτίβα

Η Αθηνά αγαπά τα prints και είναι η απόλυτη experts για να σου δείξει πώς να τα απογειώσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι το απόλυτο bohemian chic icon, το έχουμε ξαναπεί. Και η ίδια φροντίζει να το επιβεβαιώνει με κάθε της νέα εμφάνιση. Όπως ξέρεις, φυσικά, η Αθηνά έχει εδώ και χρόνια το δικό της brand μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, με το όνομα Project Soma, όπου και βλέπουμε και την προσωπική της αισθητική, που περιλαμβάνει πολλά (αλλά πάρα πολλά!) prints. Τα λουλούδια και τα λαχούρια είναι τα πλέον αγαπημένα της, αλλά φέτος την είδαμε να φοράει και ένα ακόμη κλασικό print, που έφερε στο σήμερα.

Μιλάμε για το animal print ή αλλιώς leopard. Είναι ένα κλασικό μοτίβο, που παίζει διαχρονικά στις τάσεις της μόδας, άλλες φορές πιο έντονα και άλλες πιο συντηρητικά. Πριν δύο σεζόν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των συλλογών όλων των κορυφαίων σχεδιαστών, εκτός του Roberto Cavalli ο οποίος έχει ταυτιστεί με το animal print. Φέτος, βλέπουμε ότι η Αθηνά επέλεξε να είναι ένα από τα βασικά μοτίβα του χειμώνα και φρόντισε να το αναδείξει ήδη με τα φθινοπωρινά της looks.

https://www.instagram.com/p/CjzrVqYAdrd

Η Αθηνά συδνύασε δύο διαφορετικά animal printed μοτίβα στο ίδιο look.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε βρεθεί πριν κάποιες εβδομάδες στο Παρίσι και κάνοντας ένα throwback μας θύμισε ένα από τα casual chic σύνολα που είχε επιλέξει για τις βόλτες της στη γαλλική πρωτεύουσα. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά φρόντισε να αναδείξει το αγαπημένο της animal print, συνδυάζοντας δύο διαφορετικά μοτίβα σε ένα. Για το κάτω μέρος επέλεξε μία mini φούστα σε κλασικό λεοπάρ μοτίβο, ενώ από πάνω φόρεσε ένα πουκάμισο, που συνδυάζει το μικρό animal print με κάποια κομμάτια με zebra print. Το υπόλοιπο look ήταν αρκετά απλό, με την Αθηνά να επιλέγει ένα μαύρο, οπάκ καλσόν, μαύρα biker μποτάκια και ένα ciel , oversized σακάκι με χρυσά κουμπιά, κατάλληλο για αυτή την εποχή. Ελαφρύ αλλά και cozy ταυτόχρονα.

https://www.instagram.com/p/CjgPiw0tdNc

Από τις υπόλοιπες φωτογραφίες της στο Instagram profile της Αθηνάς, μπορείς να δεις ότι προτιμά συχνά αυτό το combo, δηλαδή ένα animal printed κομμάτι μέσα σε ένα μπλε ή ciel σύνολο, και είναι ένας συνδυασμός που λειτουργεί.