Τρεις φορές που η Σταματίνα Τσιμτσιλή απογείωσε την πιο ανατρεπτική τάση του φθινοπώρου, το δέρμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τρεις φορές που η Σταματίνα Τσιμτσιλή απογείωσε την πιο ανατρεπτική τάση του φθινοπώρου, το δέρμα

Αν είναι ένα το look που πρέπει να υιοθετήσεις τη νέα σεζόν, αυτό είναι το total leather.

Πάντα μιλάμε για τάσεις με την έναρξη της κάθε νέας σεζόν και κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση του τι μας αρέσει, τι μας ταιριάζει, τι έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας και τι θα χρειαστεί να πάρουμε. Και αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τότε μάλλον θα χρειαστεί να το κάνεις άμεσα και αυτό γιατί είμαστε στα τέλη του Οκτωβρίου και το καμπανάκι της χειμερινής σεζόν έχει χτυπήσει. Ένα από τα trends που λατρέψαμε και θα συνεχίσει, ευτυχώς, να είναι μαζί μας και το χειμώνα, αλλά και την επερχόμενη άνοιξη, είναι το δέρμα.

Ταυτόχρονα, γίνονται πολλές συζητήσεις γύρω από το πόσο βιώσιμο μπορεί να χαρακτηριστεί ένα δερμάτινο item, τώρα που ο χώρος της μόδας κάνει μία στροφή και αρχίζει επιτέλους να ενδιαφέρεται για το αποτύπωμα που αφήνει στο περιβάλλον. Να πούμε ότι υπάρχουν φυσικά πάρα πολλές εναλλακτικές στη λεγόμενη «δερματίνη», τα leather like δηλαδή υλικά, αρκεί να εντοπίσεις ένα item που να μην έχει δημιουργηθεί από συνθετικά υλικά, τοξικά για το περιβάλλον. Τα αγαπημένα μας brands έχουν δημιουργήσει για εμάς αντίστοιχα κομμάτια με στυλ και άποψη.

1666337791883-434412151-stamatina_leather-(2).jpg

Τα 3 αγαπημένα leather items της Σταματίνας για αυτό το φθινόπωρο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποντάρει διαχρονικά στο δέρμα. Πέρα από τις τελευταίες σεζόν, που το συγκεκριμένο υλικό είναι στο προσκήνιο, η γνωστή παρουσιάστρια φρόντιζε να έχει πάντα κάποια δερμάτινα κομμάτια στη συλλογή της. Οπότε φέτος, όπως καταλαβαίνεις, είναι η χρονιά της. Εμείς ξεχωρίσαμε τα τρία κορυφαία items, που φόρεσε φέτος για να πάρεις το απαραίτητο inspo. To πρώτο είναι μία mini, wrapped, mini φούστα σε εντυπωσιακό, μωβ χρώμα. Πολύ ιδιαίτερο, ένα ρούχο το οποίο κάνει το δικό του statement.

https://www.instagram.com/p/CjHwvTkjGTe

Το δεύτερο είναι ένα δερμάτινο φόρεμα σε μαύρο, κλασικό χρώμα με πιέτες, ανοιχτό μπούστο σε στυλ corset και ζώνη. Είναι ένα ρούχο για ειδικές περιστάσεις, εκτός και να το συνδυάσεις έξυπνα όπως η Σταματίνα με ένα t-shirt από μέσα. Το τρίτο είναι το πλέον αγαπημένο και διαχρονικό: το μαύρο, δερμάτινο παντελόνι. Η Σταματίνα επέλεξε ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, με ψηλή μέση, κατάλληλο για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

stamatina_leather-(5).jpg