«Οι φήμες λένε»: Τι θα φορέσει η Rihanna στο Super Bowl;

Ναταλία Κατσακιώρη
«Οι φήμες λένε»: Τι θα φορέσει η Rihanna στο Super Bowl;

Μία εμφάνιση 12 λεπτών ικανή να ταρακουνήσει τον πλανήτη.

Ας μιλήσουμε λίγο για το φαινόμενο Rihanna. Το sexy κορίτσι από τα Barbados, που ήρθε και τάραξε την παγκόσμια μουσική σκηνή, με τα τραγούδια, την ομορφιά και την προσωπικότητα της. Ο κόσμος μας άλλαξε μετά τη Rihanna, αυτό είναι δεδομένο. Και μιλάω για τον κόσμο της μόδας, φυσικά, γιατί εκτός από τα μουσικά της επιτεύγματα, για τα οποία δεν είμαι αρμόδια να μιλήσω, η Riri έγινε μία από τους καλλιτέχνες της underground rap ή r&b μουσικής (πες το όπως θες), που επηρέασαν την τροπή της μόδας, βάζοντας όλα αυτά τα street style στοιχεία στους μεγαλύτερους οίκους. Είναι ο θηλυκός Kanye West, παρόλο που αποφάσισε να ασχοληθεί κυρίως με τον τομέα του beauty με των εσωρούχων.

https://www.instagram.com/p/CKR-wvFnkup

Η Rihanna μεγάλωσε μαζί μας, κατήγγειλε τον κακοποιητικό σύντροφο της, Chris Brown, όταν όλο αυτό το κίνημα κατά της κακοποίησης των γυναικών δεν είχε λάβει τις σημερινές του διαστάσεις, πήρε αποστάσεις, έμεινε έγκυος, έκανε τις πιο statement εμφανίσεις μετατρέποντας το pregnancy style σε κάτι εντελώς διαφορετικό, φτάνοντας τελικά στο σήμερα και την ανακοίνωση ότι η Riri θα είναι το πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl.

rihanna-(4).jpg

Rihanna x Super Bowl: Και το πάρτι ξεκινά.

Μιλάμε για τα 12 πιο δυνατά λεπτά της αμερικανικής τηλεόρασης, ένα από τα πιο σημαντικά event της σεζόν, με τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται εκεί να ξεπερνούν τον εαυτό τους με τα shows και τα looks, που επιλέγουν. Μήνες προετοιμασίας και μοναδικές επιλογές με τους κορυφαίους οίκους και σχεδιαστές να μπαίνουν στο παιχνίδι του on stage show, δημιουργώντας outfits φαντασμαγορικά, αλλά και ταυτόχρονα άνετα. Τι θα φορέσει, λοιπόν, η Rihanna; Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με διάφορα νέα, πληροφορίες αλλά και μπόλικες εικασίες να εμφανίζονται στα media για το τι outfit, αλλά και ποιο σχεδιαστή θα επιλέξει.

rihanna-(11).jpg
rihanna-(1).jpg

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι θα μπορούσε να κάνει ένα naked lingerie outfit από τη σειρά της Savage X Fenty. Οι περισσότεροι λένε πως μία συνεργασία με τον Demna Gvasalia και τον Balenciaga, ή τον οίκο Off White, του καλού της φίλου Virgil Abloh, θα ήταν απόλυτα προβλέψιμο, οπότε μάλλον απομακρύνεται από το κάδρο. Από την άλλη ας μην ξεχνάμε την παρουσία της Rihanna στο show του οίκου Dior, αλλά και την αγάπη της για τον ιταλικό οίκο Gucci με τη νέα μορφή που πήρε μέσω του Alessandro Michele. Η ίδια έχει φορέσει ξανά ένα stage look δια χειρός Louis Vuitton, οπότε σίγουρα και αυτό θα ήταν ένα πιθανό σενάριο. Τέλος, ας μην αποκλείσουμε να τη δούμε και με ένα vintage look, αφού η ίδια έχει επιλέξει ξανά στο παρελθόν ένα signature item για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/Cavs2J5o3aa

Ένα είναι σίγουρο, ότι η Riri δεν έχει μάθει να μας απογοητεύει, ειδικά όταν πρόκειται για την πρώτη της on stage εμφάνιση μετά την εγκυμοσύνη, με όλα τα βλέμματα του πλανήτη πάνω της. Go get them girl!