Η Kate Middleton με το Chanel σακάκι της Claudia Schiffer από τα 90s

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Middleton με το Chanel σακάκι της Claudia Schiffer από τα 90s
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Kate Middleton και η Claudia Schiffer; Το ίδιο γούστο στα ρούχα!

Νομίζω ότι η θέα του modelling των 90s, Claudia Schiffer, και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και μελλοντική βασίλισσα των Βρετανών, Kate Middleton, είναι δύο ονόματα που δεν φανταζόσουν ποτέ μαζί. Δύο εντελώς διαφορετικές γυναίκες, με διαφορετική θέση και διαφορετικό στυλ. Τι είναι αυτό, λοιπόν, που μπορεί να τις έφερε κοντά; Στην πρόσφατη εμφάνιση της πριγκίπισσας Kate μαζί με τον πρίγκιπα William, στο Copper Box Arena, αυτό που έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις ήταν το iconic styling της Katherine, με το απλό, minimal σύνολο της, με απόλυτο πρωταγωνιστή το μπλε σακάκι της.

Η Kate Middleton είναι πλέον γνωστή στο χώρο της μόδας για την τάση που έχει να επαναλαμβάνει, δηλαδή να ξαναφοράει, ρούχα από προηγούμενες εμφανίσεις της. Αυτό είναι μία πολύ καλή λύση, που φαίνεται πως έχει υιοθετήσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αφού φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη νέα οπτική της βιομηχανίας προς τη βιωσιμότητα και την ανακύκλωση των διάφορων looks και από άλλους γνωστούς celebrities. Μία άποψη πάρα πολύ σωστή, αν αναλογιστεί κανείς τα ποσά που δαπανούνται για τη βασιλική γκαρνταρόμπα της. Επίσης, πρόκειται στις περισσότερες περιπτώσεις για items από κορυφαίους οίκους και brands από όλο τον κόσμο, ρούχα διαχρονικά, που μπορεί κανείς να φοράει για χρόνια.

undefined

Η Kate ξεκίνησε το vintage hunting.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν είδαμε άλλη μία επανάληψη κάποιου παλαιότερου item από την Kate Middleton, αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας έβαλε στη συλλογή της ένα κανονικό, vintage item. Πρόκειται για ένα κλασικό σακάκι από τον οίκο Chanel, σε βαθύ, μπλε χρώμα, με σκούρα μπλε κουμπιά και προσεγμένα τελειώματα στα μανίκια, τοπέτο και τις εξωτερικές τσέπες. Ένα κομμάτι που φορέθηκε για πρώτη φορά από την Claudia Schiffer στο show του οίκου Chanel το 1995.

Britain Royals

Μιλάμε, φυσικά, για ένα διαχρονικό item με την αξία του να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, για όσες τυχερές καταφέρνουν να το έχουν στη ντουλάπα τους. Ωστόσο, πέρα από όλα αυτά, και μόνο η κίνηση από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας να βάλει ένα vintage κομμάτι στη συλλογή του, είναι πολύ σημαντική, δείχνοντας τη νέα πνοή που θέλει να φέρει στο παλάτι η επόμενη γενιά.