Δύο στα δύο: Η Ήβη Αδάμου με τα hero pieces της σεζόν έκανε το πιο stylish βραδινό outfit

Ναταλία Κατσακιώρη
Δύο στα δύο: Η Ήβη Αδάμου με τα hero pieces της σεζόν έκανε το πιο stylish βραδινό outfit

Ή πώς μπορείς να συνδυάσεις δύο statement items σε ένα look.

Την Ήβη Αδάμου μπορώ να πω ότι την ξεχωρίζω ανάμεσα στις υπόλοιπες κυρίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όσο αναφορά το κομμάτι του προσωπικού της στυλ. Και αυτό όχι γιατί είναι αντικειμενικά ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρόσωπα του χώρου. Αλλά γιατί έχει δημιουργήσει ένα προσωπικό στυλ, που τη χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια, ακολουθώντας τις πιο ενημερωμένες τάσεις, αλλά χωρίς να μοιάζει με κακή κόπια των stars του εξωτερικού(βλέπε Dua Lipa, Cradi B, Beyonce). Γιατί ας είμαστε ειλικρινέις, δυστυχώς στην Ελλάδα συναντάμε συχνά αυτό το φαινόμενο.

Η Ήβη, λοιπόν, αν εξαιρέσεις τις on stage εμφανίσεις της, που έχουν μία άλλη χροιά λόγω και των χορευτικών shows που δίνει, στην καθημερινότητα της φροντίζει να επιλέγει άνετα items, που έχουν πάντα κάτι να πουν. Αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram feed της, όπου μπορείς να δεις τα καθημερινά της looks, θα καταλάβεις αμέσως ότι είναι fan του Y2K και 90s style, αφού τα sneakers, τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, τα corset tops αλλά και οι μικρές, ιδιαίτερες τσάντες μονοπωλούν τις φωτογραφίες της.

https://www.instagram.com/p/CjN5ILHoNAr

Η Ήβη απογείωσε τη vinyl καμπαρντίνα στο απόλυτο βραδινό look.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ήβη συνδύασε δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν στο ίδιο outfit. Ας ξεκινήσουμε με την vinyl, μαύρη γκαμπαρντίνα της, με τους έντονους 80s ώμους και τα μεγάλα πέτα. Η δερμάτινη καμπαρντίνα έπαιξε πολύ δυνατά στα catwalks για την επόμενη άνοιξη και είναι μία από τις τάσεις που φοράμε ήδη από τώρα. Από μέσα επέλεξε ένα κατακόκκινο, σύνολο, με φούστα και satin πουκάμισο και ένα ζευγάρι glamorous σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/CkHCM_IrLlM

Αυτό, όμως, που απογείωσε το outfit ήταν οι μπότες που διάλεξε σε ασπρόμαυρο zebra print. Ένα pointe ζευγάρι, που φθάνει λίγο κάτω από το γόνατο. Γενικά το animal print είναι ένα διαχρονικό μοτίβο, που παίζει πάντα στα patterns της σεζόν. Αλλά φέτος μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, βάζοντας στη ντουλάπα μας ένα κομμάτι σε zebra print, πιο τολμηρό και πιο edgy.