Το one shoulder κορμάκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Δέσποινας Καμπούρη είναι must

Ναταλία Κατσακιώρη
Το one shoulder κορμάκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Δέσποινας Καμπούρη είναι must

Τα κορμάκια είναι το πιο άνετο item που πρέπει να βάλεις στη ντουλάπα σου για τις βραδινές εμφανίσεις του χειμώνα.

Ο χειμώνας έρχεται, είναι μπροστά μας. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Και θέλω να προσπαθήσεις να δεις τη θετική του πλευρά. Προσωπικά υπήρξα ανέκαθεν παιδί του χειμώνα (κι όμως!) κυρίως επειδή μου αρέσει η safe κατάσταση της καθημερινότητας και οι έξοδοι στην πόλη. Αυτό θα πρέπει να σκεφτέσαι, λοιπόν, ότι ο χειμώνας προσφέρει μία πολύ καλή ευκαιρία για να βγεις βράδυ με την παρέα σου, να παρακολουθήσεις τα πολιτιστικά και να χορέψεις στα αγαπημένα σου μαγαζιά, βάζοντας και λίγο glam. Ή και πολύ, ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητα σου.

Μπορεί να είμαστε ακόμη μακριά από τις γιορτές, ωστόσο, μετά από όλη αυτή την εμπειρία που είχαμε με την πανδημία και τα lock downs, θέλουμε να βάζουμε και λίγο glam στα σύνολα μας και ειδικά στα βραδινά. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι είμαστε διατεθειμένες να θυσιάσουμε την άνεση μας. Οπότε πρέπει να βρεθεί μία λύση και σου έχω ήδη την απάντηση σε ένα item που έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου πιο πολύ με τα casual looks σου. Αναφέρομαι στα κορμάκια, όχι τα shape wears, αλλά τα υπέροχα κορμάκια, που αντικαθιστούν τα tops μας.

Το one shoulder κορμάκι για τις βραδινές σου εξόδους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μεγάλη fan των bodies και φοράει πολύ συχνά τα κορμάκια του ελληνικού brand, The C Edition, της σχεδιάστριας Χριστίνας Κατσαούνη. Η Σταματίνα αγαπά το μαύρο και αυτή τη φορά συνδύασε τη mini, printed φούστα της με το κορμάκι Mania, ένα body ιδανικό για τόσο για τις βραδινές, όσο και για τις πρωινές εμφανίσεις μας. Γιατί ενώ έχει ένα πολύ εντυπωσιακό, puffy μανίκια με σούρες, το μαλακό του ελαστικό ύφασμα το κάνει ιδανικό ακόμη και για τα denim παντελόνια μας.

https://www.instagram.com/p/CkFncMoI-ql

Η Δέσποινα Καμπούρη από την άλλη επέλεξε το ίδιο ακριβώς σχέδιο από το ίδιο, ελληνικό brand και το συνδύασε με ένα κλασικό, μπλε τζιν παντελόνι και μια μεγάλη δερμάτινη ζώνη με αγκράφα. Τόσο απλά, τόσο stylish.