Πουκάμισο + πουλόβερ: Το combo που χρειάζεσαι εκείνα τα πρωινά που δεν έχεις τίποτα να βάλεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Πουκάμισο + πουλόβερ: Το combo που χρειάζεσαι εκείνα τα πρωινά που δεν έχεις τίποτα να βάλεις
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Γιατί οι πιο απλοί και κλασικοί συνδυασμοί μπορούν να σώσουν τη μέρα σου.

Αγαπάμε τις τάσεις, παρακολουθούμε τη μόδα, ενημερώνουμε τη ντουλάπα μας και κάνουμε ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Είμαστε τα «κορίτσια της μόδας», ή και όχι, είμαστε γυναίκες που θέλουμε να είμαστε κομψές και άνετες και λίγο πιο εντυπωσιακές από ότι συνήθως. Αλλά όταν έχεις τελειώσει τη mini πρωινή σου ρουτίνα και βρίσκεσαι μπροστά στη ντουλάπα σου, σχεδόν ποτέ δεν ξέρεις τι να φορέσεις το πρωί. Αφενός είναι ακατάλληλη ώρα για να πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση περί fashion και style, αφετέρου περνάμε την πιο «ανώμαλη» περίοδο, όσον αφορά τον καιρό. Το πρωί κρύο, το μεσημέρι ζέστη και ξανά στο κρύο.

Ξέρω ότι συνήθως θα απευθυνθείς σε μένα και τη στήλη της μόδας, για να ακούσεις κάτι νέο, glam και updated, αλλά σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν θα σου πω κάτι τέτοιο. Θα σου πω να κάνεις το αντίθετο και να ανατρέξεις σε κάτι το κλασικό. Όταν νιώθεις το χάος, κάνε επιστροφή στις ρίζες. Και αυτός είναι ένας χρυσός κανόνας στη μόδα, ειδικά σε μια περίοδο που ο μινιμαλισμός κάνει μεγάλο comeback μέσα στη γενικότερη σύγχυση των πληθωρικών τάσεων της σεζόν.

knitwears_shirt_combo-(2).jpg

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το combo πουλόβερ και πουκάμισο, γιατί πρώτον είναι ο πιο κλασικός και εύκολος συνδυασμός που υπάρχει σίγουρα στη ντουλάπα σου. Και όχι απλά υπάρχει, αλλά θα το βρεις και σε πολλές παραλλαγές. Έχεις δηλαδή πάνω από ένα φθινοπωρινά πλεκτά και πολλά περισσότερα πουκάμισα. Τα διαφορετικά χρώματα, τα prints και τα υφάσματα θα κάνουν απλώς ακόμη πιο ενδιαφέρον το κάθε σου outfit. Μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιήσεις ένα πλεκτό γιλέκο, ένα cropped knitwear, ένα ιδιαίτερο σχέδιο με cut outs, αλλά και μια πλεκτή ζακέτα με κουμπιά ή φερμουάρ.

https://www.instagram.com/p/CjlL0NQMwiN
knitwears_shirt_combo-(3).jpg

Από την άλλη, το πουκάμισο που φοράς από μέσα κάνει πολύ εύκολη την υπόθεση για σένα, όταν η θερμοκρασία ανέβει κάπως, αφού μπορείς απλώς να μείνεις με το πουκάμισο, που είναι ένα κλασικό item για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Απλό, έξυπνο, στυλάτο και άμεσα διαθέσιμο.