Απαίτηση κοινού! Το vintage Mouret φόρεμα της Kate Middleton βγήκε και πάλι προς πώληση

Ναταλία Κατσακιώρη
Απαίτηση κοινού! Το vintage Mouret φόρεμα της Kate Middleton βγήκε και πάλι προς πώληση

(Dan Kitwood/Pool via AP)

Το ασπρόμαυρο φόρεμα της Kate στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick» έκλεψε τις εντυπώσεις και κυκλοφόρησε και πάλι στα καταστήματα.

Η Kate Middleton είναι super star, ας το παραδεχτούμε. Έχοντας ξεπεράσει τα στενά όρια του βασιλικού καθωσπρεπισμού, χωρίς να παραβαίνει το πρωτόκολο, έγινε ίσως η πρώτη μορφή της βασιλικής οικογένειας, μετά την αξέχαστη πριγκίπισσα Diana, που έχει αποκτήσει αυτή την απήχηση όχι μόνο στη μεγάλη Βρετανία, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι η προσωπικότητα της και η διαχείριση όλων των ζητημάτων που προέκυψαν κατά καιρούς, αλλά και το γεγονός ότι μιλάμε για τη μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας, που την έκαναν να ξεχωρίζει.

Μέσα σε όλα αυτά, η Katherine έχει αναπτύξει και ένα εξαιρετικό (και αλάνθαστο) στυλ, που της έχει χαρίσει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης royal αυτή τη στιγμή. Η ίδια στα 40 της είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, με τα looks της να γίνονται ολοένα και πιο ενυτυπωσιακά. Είναι, όμως, και κάποιες εμφανίσεις της που άφησαν εποχή. Όπως το «Kate» πουά φόρεμα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, το Alexander McQueen νυφικό της και το ολόχρυσο gown δια χειρός Jenny Packham. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το ασπρόμαυρο Roland Mouret maxi φόρεμα, που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick».

Britain Top Gun Maverick Premiere

(Dan Kitwood/Pool via AP)

Μετά από μεγάλη ζήτηση το φόρεμα της Kate βγαίνει και πάλι προς πώληση.

Ένα στενό, maxi gown δια χειρός Roland Mouret επέλεξε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, με εντυπωσιακό off shoulder κόψιμο στο ώμους, που ήταν ξεκάθαρα sexy. Αν ήταν δύο πράγματα που θυμόμαστε από τη βραδιά, είναι το φόρεμα της Kate και ο τρόπος που ο Tom Cruise την συνόδεψε στο κόκκινο χαλί (what a gentleman!). Μετά, λοιπόν, από την εμφάνιση της η ζήτηση για το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο ήταν περασμένης collection, ανέβηκε κατακόρυφα, οπότε κάτι έπρεπε να γίνει.

Britain Top Gun Maverick Premiere

(Dan Kitwood/Pool via AP)

Έτσι, το κορυφαίο brand αποφάσισε να δημιουργήσει ξανά το συγκεκριμένο κωδικό, με το όνομα CADY gown, στα 1120€, που μπορεί να βρει κανείς online. Να σε ενημερώσω ότι κάποια νούμερα είναι ήδη sold out! Γιατί, ποιος δεν θα ήθελε λίγο british royal sexiness στη ζωή του;

1666780044942-278537585-kate_middleton_topgun_premier-(1).png