Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε όλα τα στοιχεία που κάνουν το στυλ της iconic

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε όλα τα στοιχεία που κάνουν το στυλ της iconic
ndpphoto.gr

Το κοινό της έδωσε τον τίτλο της βασίλισσας και εκείνη φρόντισε να λάμπει έκτοτε καθημερινά μέσα από την οθόνη μας.

Δεν έχει σημασία αν τη συμπαθείς ή όχι, δεν έχει σημασία αν είσαι τηλεθεατής της ή κάποιος που κληρώθηκε με τα θρυλικά δώρα που έδινε κατά καιρούς η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, που από όσα κανάλια και αν πέρασε μοιάζει να έχει την ίδια ταυτότητα, αν είσαι ακόμη hater ή θεωρείς ότι δεν έπρεπε να επιστρέψει στην τηλεόραση. Όταν βλέπεις την Ελένη Μενεγάκη το βλέμμα σου αυτόματα κολλάει πάνω της, μαγνητίζεται και στέκεται σε εκείνο το φωτεινό πρόσωπο. Με το ξανθό να γίνεται εθνικό μας χρώμα για δεύτερη φορά, μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και την Ελένη να μας λέει καλημέρα για χρόνια, το φαινόμενο Μενεγάκη υπάρχει και πρέπει όλοι να το αποδεχτούμε. Ότι και αν είναι αυτό που έχει ή αυτό που κάνει, λειτουργεί.

Είναι η βασίλισσα της τηλεοπτικής πραγματικότητας, μία γυναίκα που καταφέρνει να απασχολεί τα media με την προσωπικότητα της για δεκαετίες. Δεν το λες και λίγο. Έχει το άγγιγμα του Μήδα και αυτό, που θα φορέσει η δικιά σου Ελένη είναι αυτό που θα αρέσει και σε σένα, αυτό που θέλεις για τη ντουλάπα σου, αυτό που θα δείξει όμορφα πάνω σου. Και αυτό είναι η απόδειξη, πως παρόλες τις επικρίσεις που δέχτηκε κατά καιρούς, η Ελένη έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή με το προσωπικό της στυλ.

unknown_308744483_606396677890480_334054961103308078_n.jpg
202110202111230.IMG_1728.jpg
6812158

Το iconic στυλ της Ελένης. Τι την κάνει μοναδική;

Ξέρει πολύ καλά το σώμα της και φροντίζει να αναδεικνύει όλα τα δυνατά της σημείας, ενώ φροντίζει να έχει τον τελευταίο λόγο σε κάθε της outfit, βάζοντας την προσωπική της πογραφή. Η Ελένη είναι εκείνη που απενεχοποίησε το ροζ, το οποίο και ήταν το χρώμα της επί χρόνια, με όλες τις αποχρώσεις του να παίζουν στα colorful κραγιόν της. Το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο, μαζί με το μπλε, είναι τα χρώματα που αγαπά και εντάσσει στα σύνολα της πολύ συχνά.

https://www.instagram.com/p/Cjk8u-tjN7F

Να πούμε, φυσικά, ότι η Ελένη δημιούργησε τη δική της σχολή σε σχέση με τα ρούχα που επιλέγει στις πρεμιέρες των εκπομπών της, με το λευκό να γίνεται πλέον σχεδόν «κανόνας» για όλες τις υπόλοιπες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, που ακολουθούν πλέον το inspo της.

https://www.instagram.com/p/CjQDC9GDRhl

Απλές διαχρονικές γραμμές, ξεχωριστά κομμάτια, θηλυκότητα και πολύ-πολύ χρώμα είναι τα στοιχεία των on air outfits της Ελένης. Γιατί υπάρχει και η Ελένη που απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην αγαπημένη της Άνδρο με ένα τζιν παντελόνι, ένα άσπρο μπλουζάκι, ένα τεράστιο καπέλο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Σε κάθε περίπτωση και σε κάθε της εμφάνιση η Ελένη παραμένει μια γυναίκα, που πάνω από όλα έχει προσωπικότητα, άποψη και χαρακτήρα. Και αυτό είναι στυλ, no matter what!

unknown_309543462_505749240934959_1001509892079813335_n.jpg

Ένα album με τα looks της Ελένης Μενεγάκη: