Η Lily Collins με ένα «Emily in Paris» σύνολο φόρεσε το oversized σακάκι της σαν Γαλλίδα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Lily Collins με ένα «Emily in Paris» σύνολο φόρεσε το oversized σακάκι της σαν Γαλλίδα

Ακόμη και στις off duty εμφανίσεις της η Lily Collins, ή αλλιώς η αγαπημένη μας Emily, ακολουθεί το αλάνθαστο french style.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η ηρωίδες τηλεοπτικών σειρών έχουν ταυτιστεί με τη μόδα και το στυλ. Εκτός, από το πρώτο όνομα που σου έρχεται στο μυαλό, δηλαδή τη Sarah Jessica Parker και τη θρυλική Carry Bradshaw του «Sex And The City», η αμέσως επόμενη και πιο φρέσκια παρουσία είναι η Lily Collins και η Emily στο Παρίσι, φυσικά. Και οι δύο ηρωίδες είναι τα στυλιστικά δημιουργήματα της Patricia Field, της ταλαντούχας stylist, που έχει αφήσει εποχή στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πλατό με τη δουλειά της.

Η Emily Cooper είναι το νέο της δημιούργημα, που τράβηξε αμέσως το βλέμμα του χώρου της μόδας, με την ταλαντούχα και μικροκαμωμένη Collins να έχει γίνει η απόλυτη ενσάρκωση της γλυκιάς, φιλόδοξης fashionistas, που κατακτά τη γαλλική πρωτεύουσα με συνολάκια όλων των κορυφαίων designers. Και φυσικά, αποδίσουμε τα credits που πρέπει στην Patricia Field, αλλά δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε πως πάντα πάιζει ρόλο και ο ίδιος ο άνθρωπος, που υποδύεται τον κάθε ρόλο. Και στην προκειμένη η Lily Collins φαίνεται πως ταυτίστηκε με τη γαλλική αισθητική και το coolness του french style, ακόμη και στις off duty εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/Ciz1eIcLjTF

Η Lilly Collins φόρεσε το σακάκι της a la Française!

Πώς είναι δυνατόν να είσαι πρωταγωνίστρια σε μία τόσο επιτυχημένη σειρά για το Παρίσι και να μην επηρεαστείς από την αψεγάδιαστη αισθητική των Γαλλίδων; Δεν γίνεται θα πω εγώ και θα σε παραπέμψω στο νέο look της Lily Collins από την καθημερινή της βόλτα για καφέ, όπου φόρεσε το oversized σακάκι της με τον cool τρόπο, που προτιμούν οι Γαλλίδες.

https://www.instagram.com/p/CkL4PBOJ5vS

Επέλεξε, λοιπόν, φαρδύ σακάκι με loose ώμους σε υπέροχο καφέ χρώμα και το συδνύασε με ένα λευκό denim παντελόνι σε ίσια, crop γραμμή. Από μέσα φόρεσε ένα χακί top και μία αθλητική, cross body τσάντα σε μία ιδιαίτερη απόχρωση, ανάμεσα στπ καφέ και το μπορντό. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι πολύχρωμα sneakers από τη Nike, με retro χαρακτήρα. Ένα κλασικό παπούτσι, που μόνο μία Γαλλίδα θα μπορούσε να αναδείξει τόσο πετυχημένα. Η Lilly είδε, έμαθε και εφαρμόζει το french, elegant style. Υιοθέτησε το και εσύ!