Η Κατερίνα Παναγοπούλου με total white και stylish crop σακάκι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Παναγοπούλου με total white και stylish crop σακάκι

Η γνωστή δημοσιογράφος απογείωσε το λευκό χρώμα με ένα chic σύνολο σε office στυλ.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είανι σίγουρα μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η γνωστή δημοσιογράφος συνεχίζει να είναι μαζί μας τηλεοπτικά μέσα από τα δελτία ειδήσεων του Mega, αλλά και μέσα από το ραδιόφωνο της Athens Voice. Μία γυναίκα, που έχει καταφέρει με την παρουσία της να μαγνητίσει εξαρχής τα βλέμματα, τόσο με την εντυπωσιακή της ομορφιά, αλλά και με τις αναλογίες της, που δεν την αφήνουν να περάσει απαρατήρητη. Συνήθως, βλέπουμε μόνο το κοντινό της, αλλά από όσα μπορούμε να καταλάβουμε από τις δημόσιες εμφανίσεις της και από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η Κατερίνα έχει και ιδιαίτερο στυλ.

Όταν πρόκειται για επαγγελματικές εμφανίσεις, ποντάρει στη διαχρονική κομψότητα ενός blazer, είτε πρόκειται για ένα κοστούμι, είτε γαι ένα σακάκι με έντονο χρώμα, όπως το μωβ ή και το κόκκινο. Τα παντελόνια σε tailored γραμμή και οι στενές pencil φούστες συμπληρώνουν το απόλυτο business look, που προτιμά συχνά. Από την άλλη τη βλέπουμε και με casual jean παντελόνια, t-shirts αλλά και ανάλαφρα φορέματα στις προσωπικές της στιγμές, όπου είναι και πιο απλή.

https://www.instagram.com/p/CkbQdq5syAs

Η total white εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν η παρουσιάστρια και συντονίστρια της βραδιάς των λαμπερών εγκαινίων του Ελληνικού. Για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει ένα statement look. Έτσι, ακολούθησε τη γνωστή τηλεοπτική σχολή, που θέλει τις κυρίες της μικρής οθόνης να επιλέγουν το λευκό για τις πιο σημαντικές τους παρουσιάσεις. Έτσι, και εκείνη εμφανίστηκε με total white, αυστηρό, office look, που αποτελούνταν από ένα εφαρμοστό φόρεμα μέχρι το γόνατο. Από πάνω το συδνύασε με ένα ασορτί, cropped σακάκι με έντονους ώμους, που κουμπώνει σταυρωτά.

katerina_panagopoulou_leuko_sunolo-(8).jpg
katerina_panagopoulou_leuko_sunolo-(3).jpg

Αυτό, όμως, που τράβηξε την προσοχή μας ήταν φυσικά τα υπέροχα παπούτσια της, αφού η Κατερίνα φαίνεται πως είναι shoe lover και έχει αδυναμία στα ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα. Για την περίσταση επέλεξε ένα ζευγάρι pointe mules, με λεπτά λουράκια και τακούνι stiletto.