Η Δανάη Μπάρκα έκανε το πιο girly color blocking, γιατί μωβ και φούξια πάνε μαζί

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δανάη Μπάρκα έκανε το πιο girly color blocking, γιατί μωβ και φούξια πάνε μαζί

Η Δανάη είναι η θετική νότα που θέλεις να δώσεις στο στυλ σου, με χρώμα και άποψη!

Η Δανάη, φέτος, είναι το αγαπημένο μας style icon. Γιατί είναι ειλικρινής, ακομπλεξάριστη και στα καλύτερα της. Η αλήθεια είναι πως η Δανάη όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει, με την ευρεία έννοια του όρου, δηλαδή όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Είναι το γνωστό κλισέ, είμαι καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Όπως φαίνεται, η Δανάη έχει φέτος συμφωνήσει με το Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, τον αγαπημένο της και αγαπημένο μας στυλίστα, που έχει αναλάβει τις εμφανίσεις της στην πρωινή της εκπομπή, ότι το concept χρώμα θα είναι η κεντρική ιδέα για τα looks της φέτος. Και αυτό το καταλάβαμε από την πρώτη εμφάνιση της Δανάης, στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη», με το total red Στέλιος Κουδουνάρης σύνολο της (όχι δεν βαρέθηκα να το αναφέρω!). Όσο περνάνε οι μέρες την είδαμε με έντονο πορτοκαλί, vivid prints και ιδιαίτερα φωτεινά αξεσουάρ, όπως και μακιγιάζ, και το χρώμα της πάει πολύ.

https://www.instagram.com/p/CkYQHzpsz8F

Color blocking για κάθε σώμα!

Η μόδα συνήθιζε να έχει πολλούς ανόητους κανόνες, όπως ότι το χρώμα προσθέτει όγκο. Αρχικά, δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να έχει μια γυναίκα όγκο, και αν όντως έχει curvy σιλουέτα, τότε γιατί να μην την αναδείξει και να πρέπει να είναι καταδικασμένη σε σκουρόχρωμα outfits, χωρίς λάμψη και ομορφιά; Σήμερα, θα σου πω ότι ήρθε η στιγμή να ξανασκεφτείς όλους αυτούς οτυς ξεπερασμένους κανόνες και να βάλεις το χρώμα στη ζωή σου. Η Δανάη σου δείχνει πώς να ακολουθήσεις ένα επιτυχημένο color blocking με δύο χρώματα star της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε μία wide leg παντελόνα, σε tailored ύφος και αγαπημένβο φούξια χρώμα και από πάνω συνδύασε ένα satin, κλασικό πουκάμισο σε ενημερωμένο lilac της λεβάντας. Οι ασορτί, δίπατες γόβες της απογείωσαν το color blocking, το ίδιο και το sexy μακιγιάζ της. Τα κοσμήματα παρέμειναν σε χρυσό, χωρίς πολύχρωμες πέτρες, με τα σκουλαρίκια της σε ανάγλυφο style να κλέβουν τα βλέμματα. Δανάη μου συνέχισε ακριβώς έτσι, είσαι το απόλυτο, colorful inspo μας για φέτος.