Η μάχη του χρώματος! Εσύ ποια απόχρωση έβλεπες σήμερα στο κοστούμι της Ελένης Μενεγάκη;

Ναταλία Κατσακιώρη
Η μάχη του χρώματος! Εσύ ποια απόχρωση έβλεπες σήμερα στο κοστούμι της Ελένης Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την τηλεοπτική εβδομάδα με ένα κοστούμι σε ανατρεπτικό χρώμα.

Η ερώτηση που σου κάναμε δεν είναι καθόλου τυχαία, γιατί και εμείς στα γραφεία του Queen.gr είχαμε αυτή ακριβώς τη συζήτηση. Με το είδαμε το υπέροχο look της Ελένης Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι οι πρώτες αντιδράσεις ήταν του τύπου: «ωραίο μπλε κοστούμι, όχι μωβ, όχι μπλε electric...». Και κάπως έτσι αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένες σε δυο στρατόπεδα και προσπαθούμε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα.

Αρχικά, από τη στιγμή που ένα look τραβά τόσο πολύ την προσοχή και γίνεται θέμα συζήτησης, είναι ξεκάθαρα πετυχημένο. Και αυτό είναι ένα μεγάλο ταλέντο που έχει η Ελένη Μενεγάκη, να κάνει το οτιδήποτε φορά ενδιαφέρον και να τραβά αμέσως τα βλέμματα. Η αγαπημένη Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης έχει το χρυσό άγγιγμα της μόδας και οτιδήποτε φοράει γίνεται αμέσως τάση, κυρίως γιατί ξέρει να επιλέγει αυτό ακριβώς που της ταιριάζει. Έτσι, φέτος, η τηλεοπτική της επιστροφή έχει σηματοδοτηθεί και από φρέσκα, ανατρεπτικά looks, με αρκετό χρώμα και statement γραμμές.

https://www.instagram.com/p/Ckic6qJjyNF

Τελικά τι χρώμα ήταν το κοστούμι της Ελένης;

Η Ελένη αποφάσισε να κλείσει την εβδομάδα με ένα εντυπωσιακό κοστούμι σε tailored θηλυκή γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι επέλεξε ένα σακάκι σε εφαρμοστή γραμμή, με στενή μέση και ένα παντελόνι, επίσης, εφαρμοστό, που κατέληγε σε μία elegant καμπάνα. πό όσο μπορέσαμε να καταλάβουμε μέσα από τις οθόνες μας, το ύφασμα του συγκεκριμένου κοστουμιού ήταν ελαστικό, πράγμα που σημαίνει ότι κερδίζει extra πόντους στην άνεση. Η Ελένη συμπλήρωσε το look με μία λευκή μπλούζα, με θηλυκά ντραπέ στο στήθος. Το όλο outfit ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα, pointe μποτάκια με τακούνι stiletto και δύο σειρές λευκές πέρλες στο λαιμό της Ελένης, που έδωσαν αυτό το touch της διαχρονικής κομψότητας.

Ωστόσο, οι απόψεις σχετικά με το χρώμα του κοστουμιού της Ελένης συνεχίζουν να διίστανται. Είναι τελικά μπλε ή μωβ; Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, αφού δεν πρόκειται ούτε για ένα ξεκάθαρο μπλε, ούτε όμως και για μωβ, όπως το βλέπουμε παντού κλασικά. Η συγκεκριμένη απόχρωση θυμίζει ένα dazzling, electric μπλε , που έχει μέσα του νότες από το χρώμα της Pantone για το 2022, το Very Perry. Είτε το πεις μωβ, είτε μπλε, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό χρώμα που κλέβει την παράσταση.