Total neutrals: Το καμηλό παλτό της Kate Middleton είναι must πανωφόρι για το look του γραφείου

Ναταλία Κατσακιώρη
Total neutrals: Το καμηλό παλτό της Kate Middleton είναι must πανωφόρι για το look του γραφείου

(Charlotte Graham/Pool via AP)

Φόρεμα ζιβάγκο και maxi παλτό: Η Kate Middleton έκανε ένα passé par tout σύνολο σε άλλη μία κομψή εμφάνιση.

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate έκαναν άλλη μία επίσκεψη στα πλαίσια των βασιλικών καθηκόντων τους και βρέθηκαν στο «Two Ridings Community Foundation», στην περιοχή του Yorkshire, όπου μίλησαν και υποστήριξαν το τεράστιο έργο του σωματείου, γύρω από την ψυχική υγεία των νέων, και όχι μόνο φυσικά. Εκεί έκαναν ενδιαφέρουσες συνομιλίες και δώρισαν μάλιστα ένα μεγάλο ποσό, μέσω του «The Royal Foundation», δείχνοντας και έμπρακτα την υποστήριξη τους στα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, ένα θέμα που παλιότερα θεωρούνταν ταμπού, ακόμη και από τη βασιλική οικογένεια. Η νέα γενιά έχει αναλάβει τα ηνία και δείχνει το δρόμο της αλλαγής.

https://www.instagram.com/p/Ckgw6uQMcfN

Η αγαπημένη των Βρετανών, πριγκίπισσα Kate, έκανε άλλη μία άψογη εμφάνιση, παραμένοντας πιστή στο πρωτόκολο, δίνοντας, όμως, παράλληλα και το προσωπικό της στυλ στο σύνολο της. Αυτή θεωρώ ότι είναι τελικά και η επιτυχία της Kate Middleton, οτι καταφέρνει να ακολουθεί τους κανόνες και να σέβεται όλα αυτά τα περίεργα έθιμα των British royals, χωρίς να χάνει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα της. Έτσι, στα 40 της η Katherine είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, έχοντας καταφέρει να γίνει, ήδη, ένα διαχρονικό style icon, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Η εμφάνιση της Kate με καμηλό παλτό.

undefined

Η Katherine έκανε για άλλη μια φορά τη σωστή επιλογή: midi, turtleneck φόρεμα από μαλλί και κασμίρι της αγαπημένης Gabriela Hearst, ένα item που έχει ξαναφορέσει η Kate και προτιμά συχνά, μαζί με ένα maxi, καμηλό παλτό της εταιρίας Max & Co, με κλασική γραμμή και ίσιο shape. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επένδυσε αυτή τη φορά στη μονοχρωμία, κάνοντας ένα total neutral σύνολο, που σίγουρα τη δικαίωσε. Το outfit συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι pointe γόβες του Ralph Lauren και τη Nano Montreal Bag από το brand DeMellier. Η Kate έδωσε σχήμα στο fit με μία δερμάτινη, καμηλό ζώνη, που έσπασε λίγο τον beige καμβά, χωρίς να ξεχάσει φυσικά και τους πάντα αγαπημένους τους χρυσούς κρίκους.

https://www.instagram.com/p/CkiMLrctZGg