Η Δανάη Μιχαλάκη με τζιν και καμπαρντίνα στο πιο ανατρεπτικό χρώμα της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δανάη Μιχαλάκη με τζιν και καμπαρντίνα στο πιο ανατρεπτικό χρώμα της σεζόν
Photo Credit: NDP Photo Agency

Ούτε μαύρο, ούτε beige! Η μωβ καμπαρντίνα είναι το hero piece του φθινοπώρου.

Όσο και αν η καμπαρντίνα είναι ένα αγαπημένο μας item, δυστυχώς πρέπει να παραδεχτείς ότι πλέον λόγω καιρού, aka λόγω κλιματικής αλλαγής, η χρήση της έχει περιοριστεί αρκετά, αφού οι εποχές πλέον δεν έχουν την ίδια διάρκεια. Και καθώς η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι στην ουσία δύο με τρεις μήνες μαζί (!), καλό θα ήταν να γίνει και η αντίστοιχη σύμπτυξη στην ντουλάπα μας. Δηλαδή, τα ενδιάμεσα items, των δύο μεταβατικών φάσεων, να είναι τα ίδια, κομμάτια passé par tout, που να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας εξίσου. Αυτό είναι καλό και για το budget μας, και για την εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι μας, αλλά και για την οικονομία του πλανήτη, φυσικά.

https://www.instagram.com/p/CkS26zrLp45

Όλος αυτός ο πρόλογος, για να σου πω ότι τα items με χρώμα θα ήταν μία εξαιρετική επιλογή. Και όχι μόνο επειδή θα φέρουν μια χαρούμενη και stylish νότα στα σύνολα μας, αλλά και γιατί μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε μια χραά και κατά τη διάρκεια της άνοιξης, που όπως και να το κάνουμε, το χρώμα είναι must (αν και μπορεί να μην είναι groundbreaking). Οπότε αν θες να επενδύσεις τώρα σε μια νέα καμπαρντίνα, πάρε ένα κομμάτι στο πιο ενημερωμένο χρώμα της σεζόν. Μετά τη μανία με τα φούξια και τα ροζ, το μωβ έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα αγαπημένα μας χρώματα για τη νέα σεζόν και η Δανάη Μιχαλάκη φόρεσε ήδη το πιο σωστό πανωφόρι.

Η μωβ καμπαρντίνα της Δανάης Μιχαλάκη που θέλεις να βάλεις και εσύ σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Δανάη Μιχαλάκη σε μία χαλαρή βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, με ένα casual chic σύνολο, που σίγουρα θα σου δώσει το απαραίτητο inspo, που ψάχνεις. Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη διάλεξε ένα wide leg τζιν παντελόνι σε ανοιχτή denim απόχρωση, με ψηλή μέση, και ένα απλό λευκό tee. Από πάνω φόρεσε μία ενδιαφέρουσα μωβ καμπαρντίνα σε oversized γραμμή, και ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και ivory, cross body τσάντα. Δες το look της παρακάτω, που αποδεικνύει ότι ένα πανωφόρι μπορεί να κάνει τη διαφορά.