Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει τα πιο ενημερωμένα, φθινοπωρινά παντελόνια -Ξεχωρίσαμε τα 3 καλύτερα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει τα πιο ενημερωμένα, φθινοπωρινά παντελόνια -Ξεχωρίσαμε τα 3 καλύτερα

Δέρμα, κοτλέ και prints είναι τα κορυφαία στοιχεία της σεζόν, που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Θέλω να κάνω ένα γενικότερο σχόλιο για τη Σταματίνα φέτος και να της αποδώσω τα εύσημα που πρέπει. Και στην ίδια και στην ομάδα της φυσικά, δηλαδή τους συνεργάτες της, οι οποίοι έχουν αναλάβει το styling στην καθημερινή, πρωινή της εκπομπή, που παρακολουθούμε για χρόνια τώρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η Σταματίνα γενικά φημίζεται για τη διαχρονική εικόνα της και τις συγκεκριμένες, μικρές «εμμονές» που έχει γύρω από το στυλ και την εικόνα της. Τα αγαπημένα της mini, τα μακριά ίσια μαλλιά της και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, που τόσο αγαπά.

Κι όμως, φέτος, τολμώ να πω ότι η Σταματίνα είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ και έχει κάνει μικρές βελτιώσεις, παραμένοντας πάντα πιστή στα signature κομμάτια, που τόσο αγαπά και έχουν χτίσει την εικόνα της μέχρι τώρα. Και το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε είναι η τάση να φοράει όλο και περισσότερα παντελόνια, κάτι που δεν συνήθιζε στο παρελθόν, και μάλιστα να κάνει ιδιαίτερες επιλογές, όπως είναι ένα παντελόνι σε δέρμα.

https://www.instagram.com/p/Ckf2lSsjmz9

Τα τρία καλύτερα παντελόνια που φόρεσε φέτος η Σταματίνα αξίζουν μια θέση στη wish list του φθινοπώρου.

1. Δέρμα: To κόκκινο δερμάτινο παντελόνι της Σταματίνας ήταν πιο sexy από οποιοδήποτε mini έχει φορέσει μέχρι στιγμής. Το συνδύασε με ένα neutral tank top και χρυσά, minimal κοσμήματα. Τα μαύρα πέδιλα και τα sleek μαλλιά το απογείωσαν. Ξέχνα, λοιπόν, το μαύρο, αν επενδύσεις τώρα σε ένα δερμάτινο παντελόνι, let it be red!

stamatina_tsimtsili-(1).jpg

2. Κοτλέ: Ένα ύφασμα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα επέλεγε η Σταματίνα. Και όμως με εξέπληξε ευχάριστα και έδωσε μια νότα coziness στο στυλ της, συνδυάζοντας ένα ψηλόμεσο, wide leg παντελόνι σε σκούρο khaki χρώμα, με printed πουκάμισο και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Sophisticated και chic, είναι ένα παντελόνι ιδανικό για το πρωινό σου office look.

3. Printed: To τελευταίο αυτό item είναι και το πιο ιδιαίτερο από όλα. Ένα all over printed παντελόνι με μαύρο φόντο και bold 60s patterns από το ελληνικό brand, Cristina Beautiful Life, που έρχεται σε cropped γραμμή, λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Η Σταματίνα το συνδύασε με ένα ακόμη item από τα λατρεμένα The C Edition κορμάκια, της Χριστίνας Κατσαούνη, με διακριτικά cut outs.