Η Τάμτα αξιοποίησε το casual παντελόνι της σε ένα glam βραδινό look -Κάνε και εσύ το ίδιο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Τάμτα αξιοποίησε το casual παντελόνι της σε ένα glam βραδινό look -Κάνε και εσύ το ίδιο

Η δημιουργικότητα είναι μεγάλο προσόν και είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις ένα καθημερινό παντελόνι στο απόλυτο βραδινό item.

Καθώς η μόδα έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια, το mix & match δεν είναι περιορίζεται πλέον σε ρούχα και παπούτσια τπυ ίδιου στυλ με διαφορετικά χρώματα, υφάσματα ή prints. Τώρα πια μπορείς να μπλέξεις μεταξύ τους πολλά διαφορετικά styles και αυτό είναι που έχει κάνει ακόμη πιο fun τη διαδικασία του styling. Μην φοβηθείς να δημιουργήσεις ακραίες αντιθέσεις και πρωτότυπα combos, αφού το casual με το επίσημο στυλ μπορούν να γίνουν ένα.

Ένα τέτοιου είδους σύνολο έκανε και η Τάμτα, που μας έδειξε πόσο εύκολα μπορείς να είσαι και άνετη και απόλυτα stylish σε μια βραδινή σου έξοδο, αν δοκιμάσεις να κάνεις ένα φέρεις το αγαπημένο σου casual παντελόνι στο party look της επόμενης εξόδου σου. Με τα σωστά αξεσουάρ να ρο πλαισιώνουν θα δείξει εξίσου εντυπωσιακό και εσύ θα απολαύσεις τη βραδιπά σου χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Και πίστεψε με, πώς τώρα που βρσικόμαστε ένα βήμα πριν τις γιορτές αυτό το styling trick είναι πιο απαραίτητο από ποτέ.

Η «θεά» Τάμτα έκανε το απόλυτο ανδρόγυνο look με γαλάζιο κοστούμι και γραβάτα

Η Τάμτα με parachute pants έκανε το απόλυτο total black βραδινό look.

https://www.instagram.com/p/Ckyk8sjMDu4

Η Τάμτα έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στη μόδα. Το ξέρουμε αυτό. Αλλά εκτός από την μοναδική της ιδιότητα να μεταμορφώνεται και να δημιουργεί ιδιαίτερα looks, κάνει τα πιο εφευρετικά combos και στην καθημερινή της ζωή. Στην τελευταία της ανάρτηση φρόντισε να κάνει ένα πολύ έξυπνο συνδυασμό και να αξιοποιήσει το αγαπημένο της casual παντελόνι. Επέλεξε, λοιπόν, ένα μαύρο parachute pants, σε nylon ύφασμα, με εξωτερικές τσέπες και ραφές, το οποίο συνδύασε με ένα leather like crop top σε halter κόψιμο. Από πάνω έβαλε ένα κλασικό, oversized μαύρο σακάκι και ένα ζευγάρι μποτάκια με τετράγωνη σόλα. Τα αξεσουάρ της ήταν επίσης σε Y2K mood, αφού ολόκληρο το outfit είχε σαν κύρια έμπνευση τη δεκαετία του 2000.

Το parachute pants είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη επιλογή, ακόμη κια για τα casual chic looks μας, οπότε μπορεί να μην το έχετε καν στην ντουλάπα σας. Το θέμα, όμως, είναι να πάρετε έμπνευση από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποίησε ένα πιο «αθλητικό» παντελόνι για μια βραδινή της έξοδο. Κάνε και εσύ το ίδιο με το δικό σου αγαπημένο κομμάτι.