Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε το κολάν της με καμπαρντίνα και απογείωσε το casual chic

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε το κολάν της με καμπαρντίνα και απογείωσε το casual chic

Αξιοποίησε και εσύ το μαύρο σου κολάν σε ένα outfit ιδανικό για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου.

Κάποτε είχα δει μία συνέντευξη της αγαπημένης Jeanne Damas, όπου η Αμερικανίδα δημοσιογράφος την είχε ρωτήσει, αν τελικά οι Γαλλίδες πηγαίνουν γυμναστήριο και να φοράνε ποτέ αθλητικά ρούχα. Και εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά, ότι φυσικά και πηγαίνουν, όμως, δεν θα τις δεις ποτέ με τα ρούχα της αίθουσας. Δηλαδή, φροντίζουν να αξιοποιούν τα ρούχα του γυμναστηρίου και στο look, που θα τις ακολουθήσει και την υπόλοιπη μέρα. Το ίδιο μότο φαίνεται να ακολουθεί και η Ηλιάνα Ππαγεωργίου, η οποία δημιούργησε ένα casual chic σύνολο για όλη τη μέρα, με το μαύρο κολάν του γυμναστηρίου της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια γυναίκα που μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις με glamorous φορέματα, ψηλοτάκουνα και edgy beauty looks. Στην προσωπική της ζωή, ωστόσο, έχει ένα τελείως διαφορετικό προφίλ, με το athleisure style να είναι το αγαπημένο της. Και είναι απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς τις υποχρεώσεις που έχουμε μέσα στην ημέρα και όλα τα tasks, που μας «κυνηγάνε» από το πρωί. Το τελευταίο της look είναι η απόλυτη έμπνευση, για να μετατρέψεις και εσύ το κολάν του γυμναστηρίου σου, στο νέο αγαπημένο σου παντελόνι.

Σοφία Καρβέλα: Το fluo πανωφόρι της είναι η απάντηση στο βαρετά jackets του χειμώνα

Μαύρο κολάν + καμπαρντίνα: Το combo που θα λατρέψεις.

https://www.instagram.com/p/ClYczWitdhZ

Η Ηλιάνα ανέβασε πρόσφατα μια σειρά από προσωπικές λήψεις στο Instagram account της και μας πήρε μαζί της στις δραστηριότητες που είχε μέσα στη μέρα της. Και φυσικά η καθημερινότητα της περιλαμβάνει και γυμναστική, οπότε η Ηλιάνα πήγε για pilates με ένα ολόμαυρο look, με κολάν και t-shirt. Όταν, λοιπόν, τελείωσε την προπόνηση της έκανε το πιο stylish trick αξιοποιώντας το μαύρο legging της, τις χοντρές άσπρες της κάλτσες και τα running αθλητικά της παπούτσια, για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό look για όλες τις ώρες. Πιο συγκεκριμένα φόρεσε από πάνω ένα κόκκινο sweater, μία all time classic beige καμπαρντίνα και chic αξεσουάρ, που άλλαξαν εντελώς την αισθητική του outfit. Τα μεγάλα, μαύρα γυαλιά της, ο δερμάτινος φάκελος και τα χρυσά σκουλαρίκια πλαισίωσαν έξυπνα το αθλητικό της σύνολο και το έκαναν τέλειο για το dinner και το ποτό της.