Κεφάλαιο καπέλα: Η Ήβη Αδάμου μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα ζεστά head pieces του χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Κεφάλαιο καπέλα: Η Ήβη Αδάμου μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα ζεστά head pieces του χειμώνα

Ο κρύος καιρός κάνει τα καπέλα απαραίτητα και η Ήβη Αδάμου έχει την πιο stylish συλλογή για να πάρεις έμπνευση.

Οι Ελληνίδες έχουμε μάθει να εκτιμάμε τα καπέλα όσο θα έπρεπε. Και αυτό κυρίως γιατί δεν μάθαμε από μικρές να τα εντάσσουμε στα σύνολα μας, αλλά και στην καθημερινότητα μας. Οι περισσότερες έχουμε ένα καπέλο για την παραλία, που είναι και απαραίτητο, άντε και ένα σκουφάκι, για τα κρύα του χειμώνα. Βέβαια, τιε τελευταίες σεζόν τα head pieces έχουν γίνει ένα βαδικό στοιχείο του styling και οι τάσεις που έχουν αναδειχθεί είναι μεγάλο δέλεαρ για τα fashion girls. Προσωπικά, θεωρώ τα καπέλα σωτήρια, γιατί μπορούν να σε γλυτώσουν από πολύ μεγάλο κόπο και χρόνο, όταν ξυπνάς εκείνη τη λεγόμενη «bad hair day», που τα μαλλιά σου έχουν δική τους προσωπικότητα.

Στους πρακτικούς λόγους να προσθέσω, φυσικά, και την προστασία από τη ζέστη ή το κρύο στην προκειμένη και να σου πω ότι από τότε, που φόρεσα το πρώτο μου winter bucket hat, πούλησα την ψυχή μου στο άνεση και το coziness. Δεν μπορώ να φανταστώ μέρα με βροχή και κρύο χωρίς καπέλο τώρα πια. Και σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο. Εξάλλου στα καταστήματα υπάρχουν πλέον καπέλα και σκουφάκια για όλα τα γούστα και styles. Η Ήβη Αδάμου φαίνεται να έχει επίσης αδυναμία στα καπέλα και σου δείχνει πώς να τα αναδείξεις τον πρώτο μήνα του χειμώνα.

1669887882340-349764019-ivi_adamou-(10).jpg
1669887895497-42745060-ivi_adamou-(3).jpg

Η Ήβη και τα καπέλα της!

Αυτό που μου αρέσει πολύ στην Ήβη είναι ότι έχει μία πραγματικά τεράστια συλλογή από καπέλα, που φοράει κυρίως το χειμώνα, ξεκινώντας από ένα all time classic denim, bucket hat που συνδύασε μοναδικά με ένα ενημερωμένο, κολεγιακό bomber jacket. Το beige σκουφάκι της είναι μία εξίσου έξυπνη επιλογή, γιατί παίρνει ένα ζετσό, αναμενώμενο item και το κάνει λίγο πιο ιδιαίτερο με το ένα neutral χρώμα και τη χαριτωμένη, γούνινη φουντίτσα του στην κορυφή. Το jockey είναι, επίσης, ένα διαχρονικό κομμάτι που θα δεις στα σύνολα της, αφού το συνδυάζει με βραδινά, αλλά και all day, casual outfits.

Σοφία Καρβέλα: Το fluo πανωφόρι της είναι η απάντηση στο βαρετά jackets του χειμώνα

https://www.instagram.com/p/CaFKAtEo_nx

Στην παρακάτω gallery θα δεις τα σύνολαπου ξεχωρίσαμε για να πάρεις το απαραίτητο inspo.