Η Kate Moss ποζάρει γυμνή πάνω στην custom καρέκλα του οίκου Bottega Veneta και είναι η τέχνη η ίδια

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Moss ποζάρει γυμνή πάνω στην custom καρέκλα του οίκου Bottega Veneta και είναι η τέχνη η ίδια

«Η ομορφιά δεν έχει ηλικία» και τα σχετικά κλισέ, βρίσκουν το απόλυτο νόημα τους στο πρόσωπο της Kate Moss.

Αυτό που έχει καταφέρει η Kate Moss δεν είναι καθόλου απλό. Ένα από τα πιο γνωστά super models των 90s, που ακόμη και όταν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της δεν είχε εκείνη την κλασική ομορφιά, τα δίμετρα πόδια, το πλούσιο στήθος και το commercial παρουσιαστικό, που όλοι αναζητούσαν. Ήταν μοναδική, ξεχωριστή και άλλαξε την πορεία του χώρου, αφού έγινε μούσα πολλών σχεδιαστών παρόλο, που δεν είχε ποτέ την «τυπική» ομορφιά, όπως την όριζε η βιομηχανία. Και για αυτό και σήμερα ακόμη θεωρείται πρωτοπόρος. Η καριέρα της έκανε μία αρκετά μεγάλη καμπή το διάστημα, που η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί κάπως με τα «προσωπικά» της και τώρα πια περνάει σε μια δεύτερη φάση. Στα 48 της είναι και πάλι στην κορυφή και συμμετέχει σε runways, καμπάνιες και projects, που στην πλειοψηφία τους δημιουργούνται αποκλειστικά για εκείνη.

Ο οίκος Bottega Veneta έπιασε ξανά το νήμα της πιο cool συλλογής στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου την είδαμε στο show της Bottega Veneta, με ένα signature look του Matthieu Blazy, με το blue denim τζιν και το καρό overshirt να είναι ένα από τα σύνολα, που έχουν αναπαραχθεί περισσότερο έκτοτε. Οπότε φυσικά εκείνη ήταν η πρώτη επιλογή, για το επόμενο project του ιταλικού οίκου, που περιλαμβάνει τις υπέροχες, custom καρέκλες, που δημιούργησε ο Gaetano Pesce για το show και βρίσκονται πλέον διαθέσιμες προς πώληση στο κοινό. Μία σειρά από καθίσματα ρητίνης, με χρώματα και σχέδια, τα οποία έκαναν απόλυτο matching με το υπέροχο δάπεδο, που δημιουργήθηκε.

https://www.instagram.com/p/CjAGJfrMWnj

Η Kate Moss ποζάρει γυμνή πάνω σε μία καρέκλα.

https://www.instagram.com/p/Cldy5G9tRSi

Έτσι, η Kate Moss έγινε η μούσα του όλου project και ποζάρει γυμνή πάνω στην καρέκλα με την επιγραφή Bottega Veneta, σε ένα mini video σε σκηνοθεσία Gretar Ingi Gunnlaugsson. Το μόνο της «αξεσουάρ» είναι τα ξανθά της μακριά μαλλιά, χτενισμένα φυσικά προς τα πίσω, ενώ η ίδια είναι επίσης βαμμένη με natural make up. Ναι, η Kate γυμνή είναι σίγουρα ένα μέσο να προσελκύσει ένας καλλιτέχνης την προσοχή του κοινού, αφού η ίδια έχει τη μαγική ικανότητα να απογειώνει οτιδήποτε αγγίζει. Βέβαια, ας μας συγχωρήσει ο Gaetano Pesce, αλλά οι περισσότεροι στη συγκεκριμένη περίπτωση θαυμάσαμε την Kate, και η καρέκλα φάνηκε κάπως σαν prop.

DPG Network