Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπά το μαύρο τζιν παντελόνι και μας δείχνει δύο stylish combos με πουκάμισο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπά το μαύρο τζιν παντελόνι και μας δείχνει δύο stylish combos με πουκάμισο

Το μαύρο washed denim ήταν η τάση του περσινού χειμώνα. Φέτος θα το δούμε να επανέρχεται πιο δυναμικά από ποτέ.

Με το μπαίνει το φθινόπωρο η χρωματική παλέτα έχει την τάση να σκουραίνει. Και είναι απόλυτα λογικό, γιατί η διάθεση μας γίνεται λίγο πιο winter και ο καιρός επιβάλλει με έναν τρόπο και τις νέες συνθήκες. Ένα από τα αγαπημένα παντελόνια, που φορέσαμε τον περασμένο χειμώνα ήταν τo washed black denim, δηλαδή το μαύρο εκείνο τζιν παντελόνι, με το ελαφρά ξεθωριασμένο χρώμα. Προσωπικά να πω ότι δεν είμαι φίλη του οτιδήποτε ξεθωριασμένου. Ειδικά όταν πρόκειται για denim και πιο συγκεκριμένα για παντελόνι. Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς. Τα διάφορα ξεβάμματα στα ρούχα, και ειδικά στα πόδια, δεν κολακεύουν κανέναν και κάνουν το look μας να δείχνει πιο ατημέλητο, με μια μάλλον παρωχημένη έννοια. Σε αυτή, όμως, την περίπτωση, είχαμε ένα ελαφρά ξεθωριασμένο μαύρο χρώμα σε όλο το denim, που έδινε μια grey απόχρωση στο παντελόνι μας.

Total color: Η Δανάη Μπάρκα φέτος επενδύει στις μονοχρωμίες και είναι πιο stylish από ποτέ

Είτε, λοιπόν, έχεις το μαύρο washed out τζιν παντελόνι σου από πέρυσι, είτε είσαι σαν και μένα fan των ολόμαυρων denims, τώρα είναι περίοδος να τα επαναφέρεις στην καθημερινότητα σου. Το μαύρο έχει την ιδιότητα να κάνει κάθε item λίγο πιο elegant και κάπως επίσημο, οπότε είναι ιδανική λύση και για το γραφείο, αν ο χώρος εργασίας σου είναι ακόμη κάπως αυστηρός με το dress code.

https://www.instagram.com/p/ClTHFydjVVq

Μαύρο τζιν παντελόνι + πουκάμισο: Η Σταματίνα απογείωσε τον casual chic συνδυασμό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται ότι έχει την ίδια άποψη, αφού το μαύρο τζιν παντελόνι είναι ένα από τα αγαπημένα της items που φροντίζει να εντάσσει στα σύνολα της καθημερινά. Ο συνδυασμός, όμως που προτιμά είναι ένα μαύρο denim παντελόνι, ένα casual πουκάμισο και ένα ζευγάρι μποτάκια. Στην πρώτη της εμφάνιση συνδύασε ένα washed out black denim με ένα καρό, χοντρό πουκάμισο σε στυλ overshirt και κόκκινες αποχρώσεις, μαύρη δερμάτινη ζώνη και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια με rock διάθεση. Στη δεύτερο look της δημιούργησε ένα total denim outfit με μαύρο τζιν παντελόνι καμπάνα, μαύρο top και ένα μπλε, τζιν πουκάμισο, το οποίο έδεσε ψηλά στη μέση με μια μαύρη ζώνη. Τα μαύρα vinyl μποτάκια της έκαναν πιο edgy το σύνολο.

https://www.instagram.com/p/Ck-tegaDo1p