Η Σοφία Καρβέλα είναι η denim expert που χρειαζόμαστε και φοράει το πιο ενημερωμένο τζιν της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σοφία Καρβέλα είναι η denim expert που χρειαζόμαστε και φοράει το πιο ενημερωμένο τζιν της σεζόν

Μετά τα wide leg τζιν παντελόνια, αυτό είναι το denim που θα βλέπεις παντού με τη νέα χρονιά.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένα από τα άτομα που ξεχωρίζουν για το στυλ τους, κυρίως γιατί είναι προσωπικό. Οτιδήποτε και αν φοράει, μοιάζει να είναι φτιαγμένο για εκείνη, από το πιο casual μέχρι το πιο επίσημο και glamorous look. Φυσικά, η ίδια είναι επαγγελματίας στυλίστρια και είναι απόλυτα ενημερωμένη για τα νέα trends της κάθε σεζόν, αλλά φροντίζει να επιλέγει μόνο όσο ανταποκρίνονται στη δική της αισθητική και το γούστο της. Τα basics είναι τα αγαπημένα συστατικά των looks της, οπότε θα δεις πολλά κλασικά items στα καθημερινά της σύνολα, που συνδυάζονται με statement επιλογές, όπως ιδιαίτερα παπούτσια και αξεσουάρ.

Το παντελόνι, που βρίσκεται στην κορυφή των go to items της συλλογής της είναι φυσικά το τζιν παντελόνι. Η Σοφία έχει μία από τις πιο ενημερωμένες συλλογές σε denims, σε όλα τα χρώματα και τα πιθανά shapes, που μπορείς να φανταστείς, και φροντίζει να αναδεικνύει το καθένα μοναδικά. Παρακάτω θα δεις όλες τις παραλλαγές, που έχει στη ντουλάπα της.

5 σύνολα για το χριστουγεννιάτικο party στο γραφείο για να είσαι η glam-chic παρουσία της βραδιάς

Η συλλογή της Σοφίας Καρβέλα με τζιν παντελόνια είναι κάτι περισσότερο από ενημερωμένη.

Cargo denim: ο πρωταγωνιστής και στα τζιν.

Το τελευταίο διάστημα, η Σοφία φαίνεται πως έχει αντικαταστήσει το αγαπημένο της wide leg, τζιν παντελόνι με το νέο πιο άνετο και inspiring fit της σεζόν, τα cargo pants. Και δεν μιλάμε για ένα απλό cargo παντελόνι, αλλά για ένα τζιν βγαλμένο από τα 00s και το Y2K style, με χαμηλή μέση, baggy γραμμή και τεράστιες τσέπες στο πλάι. Το συγκεκριμένο είναι από το Νεοϋορκέζικο brand, Alice & Olivia.

https://www.instagram.com/p/ClkA50ZA5jk

Η Σοφία το συνδύασε με ένα πολύ απλό τρόπο: με το αγαπημένο της sweater σε neon κίτρινο, από τον οίκο Loewe. Από πάνω επέλεξε ένα ιδιαίτερο jacket σε κροκό, vinyl δέρμα και biker γραμμή, ενά παό κάτω ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι western μποτάκια, σε camel suede δέρμα. Και ενώ μιλάμε για τρία θεωρητικά απλά items, μπορείς να δεις πώς οι ιδιαίτερες ποιότητες, τα χρώματα και οι statement γραμμές, έκαναν το σύνολο της απόλυτα relevant και stylish.

https://www.instagram.com/p/ClqqK_QOq4r